Skocz do zawartości

Kupno BMw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 12,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Dlaczego twierdzicie, że Probe nie umywa się do e36! Jestem skłonny ścignąć się z e36 325 na terenie sącza macie kogoś z sącza z klubu?

Bo Probe to Ford, E36 to BMW i tyle w temacie. Nigdy Ford nie podskoczy BMW choć byś tym swoim latał dookoła BMW na wstecznym. Gdyby to chociaż był Mustang ale Probe :lol: :modlitwa: /litości/

Jestem skłonny ścignąć się z e36 325 na terenie sącza macie kogoś z sącza z klubu?

A co by to miało niby udowodnić? Zresztą...... :mrgreen:

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Jestem skłonny ścignąć się z e36 325 na terenie sącza macie kogoś z sącza z klubu?

Z Klubu nie ma, a z forum może... Poszukaj tutaj.

A nawet jeśliby ktoś z Klubu był z tych okolic to mam nadzieję że nie byłby chętny do ściagania się na terenie Sącza. Do ścigania się to służą tory, albo zamknięte lotniska a nie ulice :twisted:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

A mi się jeszcze przypomniał czyjś tekst z tego forum:

Są trzy samochody na "F", których nie powinno się kupować: Fiat, Ford i Fuckin' Opel :D :mrgreen:

Opublikowano
A mi się jeszcze przypomniał czyjś tekst z tego forum:

Są trzy samochody na "F", których nie powinno się kupować: Fiat, Ford i Fuckin' Opel :D :mrgreen:

No świete słowa :)

Mariusz
Opublikowano
panowie co tu debatowac ten klient co pisze ze probe jest super to niech jezdzi probe a z tego co wiem to wlasnie probe sa awaryjne a pozatym co on porownuje jak chce to niech porobna tego smiesznego forda probe z e31 i sprawa jasna podobne przeznaczeniea jezeli tak bardzoi chce to niech podjezdzie do szczecina mam koleszke ktory na e30 z motorem 2,7 to moga sie poscigac a tak na koniec jak kazdy mechanik mowi FORD GÓWNA WORT i takie sa fakty co tu mowic szkoda słow

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN