Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No właśnie od jakiegoś czasu na komputerze(tym z sylwetką samochodu) pokazuje mi na czerwono spaloną żarówkę z tyłu z prawej strony, jednak sprawdziłem i wszystko gra. Czego to może być przyczyna ??
Opublikowano
No właśnie od jakiegoś czasu na komputerze(tym z sylwetką samochodu) pokazuje mi na czerwono spaloną żarówkę z tyłu z prawej strony, jednak sprawdziłem i wszystko gra. Czego to może być przyczyna ??

a sprawdzałeś kolego tylne światło stopu srodkowe ????

Opublikowano
Może wystarczy poprawić zaśniedziały styk między żarówką a gniazdem ewentualnie sprawdź żarówkę od trzeciego światła STOP to również możliwa przyczyna usterki
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Tak też zrobię bo zaczyna mnie denerwować gong i świecący znak błędu. A światła są zwykłe niediodowe. Sprawdzę też ten stop. Wszystko zaczęło się od kiedy pogorszyła się pogoda na dobre
Opublikowano
miałem ten sam problem ta sama kontrolka mi sie swieciła i tez prawa tylna zarowka .... sprawdz zarowke stopu na podszybiu czy swieci .. u mnie nie stylakała podgiełem troszke styki i jest ok
Opublikowano
Tak to środkowy stop był spalony, a to źle bo jechałem w złych warunkach, śnieg, mgły itd(szwecja). A tak przy okazji tylnych świateł to pięknie się zgrywają z kuprem E39 a ten model ma przepiękną dupcię. :8) :lol:
Opublikowano
Tak to środkowy stop był spalony, a to źle bo jechałem w złych warunkach, śnieg, mgły itd(szwecja). A tak przy okazji tylnych świateł to pięknie się zgrywają z kuprem E39 a ten model ma przepiękną dupcię. :8) :lol:

To auto jest całe piękne