Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałem zapytać co znczy wyświetlanie wykszyknika na zegarach :( cały czas mi się świeci na postoju i podczas jazdy czy to jakaś usterka czy można z tym spokojnie jeżdzić i nie zawracać sobie głowy :( wrzucam fotkę ,z góry dzieki
Opublikowano
Sorki ale nie mogę wstawić tej fotki może jeszcze raz napiszę o co mi biega,mianowicie wyświetla mi sie tam gdzie pokazuje stan kilometrów do tankowania na zegarach nie na monitorze taki MAŁY WYKRZYKNIK i nie wiem co to znaczy czy może ktoś pomóc :mad2:
Opublikowano
To może być wiele rzeczy. Przy dźwigni od kierunków masz przycisk od BC. Przytrzymaj go chwile i powinno Ci wyskoczyć na wyświetlaczu o co chodzi.
Opublikowano
wejdz w menu w funkcje serwis i tam Control Fault Message czy jakos tak :D i ten wykrzyknik prawdopodobnie bedzie od tego ze wyskakuje CI komunikat ze jest zimno na dworzu ;) albo inny jakis blad :) w tym menu bedzie napisany jaki to problem ;) chyba ze jakis serwis olejowy czy inny Ci juz upłynął ;)
Opublikowano
włóż choc minimum wysiłku i zajrzyj do instrukcji obsługi albo poszukaj na forum, tego typu pytanie było już zadawane nie raz.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Dzieki już chyba wiem o co chodzi jak jest jakiś błąd to właśnie to ustrojstwo świeci a u mnie jest ich kika jeszcze raz dzieki za podpowiedz teraz mogę spokojnie śmignąć do ZAKOPCA :cool2:
Opublikowano
Dzieki już chyba wiem o co chodzi jak jest jakiś błąd to właśnie to ustrojstwo świeci a u mnie jest ich kika jeszcze raz dzieki za podpowiedz teraz mogę spokojnie śmignąć do ZAKOPCA :cool2:

Jakby mi świecił wykrzyknik za kilka usterek to wcale bym nie był taki spokojny w drodze do Zakopca :duh: , przed trasa bym je usunął :norty: .

Opublikowano
A co tam wykrzyknik!!! Kilka błedów!!!Usterek!!!A co tam przekroczony termin obsługi!!! Pali,chodzi to się jedzie.

Powodzenia w eksploatacji auta kolego!!!

Jak widać ludzie są różni, jeden przy rozwaleniu silnika i ostrym wycieku oleju nawet na szybe włacza wycieraczki a inny chodzi wokół nawet najmniejszej nie do końca dobrze działającej pierdoły bo denerwuje.

Myśle, ze złoty środek jest najlepszym rozwiązaniem, w poprzedneij E39 sporo kasy wydałem na częsci i serwis ale było też kilka rzeczy, które nie były niezbedne do zrobienia, ot taka moja fobia. Dziś jestem mądrzejszy i nie wymieniam zaraz wszystkiego kiedy tylko lekko niedomaga.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 1 miesiąc temu...