Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Juz pisze o co chodz.Kolega przywiuzl mi fabrycznie nowy orginalny srodkowy tlumik od eMki ma on wiekrza przepustowosc .Caly czas posiadam katy w tym aucie .Teraz pytanie ,czy zamontowac ten wydech z katami czy bez nich zaznaczam ze mam sondy w kacie .Przeprowadzal ktos podobne operacje :?: Jak to bedzie mruczec czy bedzie jakas zmiana :?:
Opublikowano

jak katy są dobre, nie zapchane to je zostaw, montuj ten tłumik co masz, a żeby fajnie mruczała poszukaj jeszcze końcowego od M, będzie cicho, a zarazem dźwięk będzie powalał

u mnie w 2.0 mam wydech od 535 i brzmi świetnie, przynajmniej jakby miała o połowę większą pojemność

Opublikowano
Koncowy od M morze byc cierzko .Posiadasz jakies informacje kto i gdzie mogl by miec takie cudo. :search: juz to slysze jak pieknie chodzi :twisted:
Opublikowano
rombana nie kombinuj tylko załuz ten srodek odemnie i bedie git mówiłem ci juz o wycince katów ze to lipa w bmw i ze nie polecam tego szczegulnie ze twoje katy nie dzwonia i nie sa zapchane ...
Opublikowano
popieram wycinanie katow to blad, sam tak zrobilem i zaluje mocno, tylko nikt nie mogl mnie ostrzec :P
Opublikowano

Adzio dlaczego żałujesz jakie masz teraz objawy???

Też kiedyś byłem z zamiarem wycięcia go , ale jakaś siła mnie powstrzymała :8)

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

kucze, samochod zrobil sie dziwnie glosny, nie ma juz tego ladnego pomrukiwania tylko takie "fiatowskie" pierdzenie bo mam wspawane rury zamiast katow - lipa, nie podoba mi sie to

zle to wszystko rozegralem bo powinienem zamiast katow wstawic przelotowke, a nie rury, teraz mam zamiar przebudowac caly wydech bo juz mi sie koncowy konczy i zrobie tak, ze: za kolektor przelotowka zamiast rur, potem srodkowy, a potem koncowy albo orginal albo z innego modelu, powiedzmy z B25 albo M30, generalnie podstawa to zeby zaraz za kolektorami zamiast katow byl jakis tlumik bo inaczej to chodzi jak 125p :D

Opublikowano
Dobrze wiedziec. Dzieki Adzio
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż