Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ja przeciwnk gazu chyba sie złamałem bedę zakładał sekwencję kto m poradzi gdzie to najlepiej zrobia w okolicach Katowic. Prosze o kontakt i opinie kto ma taką instalacje w tym modelu.

mail; [email protected]

Opublikowano

w Będzinie jest oddział ELPIGAZ zaraz za zjazdem do M1 - duża firma, mają dobre instalki i jest tam facet, który zna się na BMW! Najlepiej tam podjechać i pogadać, a jak coś to: www.elpigaz.com.pl

Polecam też firmę http://www.kfassystem.go.pl/ w Jaworznie. Mają spory wybór instalek ("prins" też), a gość co je montuje sam ma 520i :) więc wie co i jak.

Teraz mam tylko wspomnienia..... http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=19333
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bytom-Karb, BOSCH Service, już nie raz o nich pisałem, just perfect, niejedno BMW skorzystało. tel. +48 32 3877007.
Kai
Opublikowano
A więc tak zaproponowano mi wtrysk gazu w stanie lotnym firmy KME DIEGO za 4300 zł czy ktos ma taki wynalazek w swojej beti
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A więc tak zaproponowano mi wtrysk gazu w stanie lotnym firmy KME DIEGO za 4300 zł czy ktos ma taki wynalazek w swojej beti

Ja mam. Działa niezauważalnie, ale... UWAŻAJ NA WTRYSKIWACZE!!!

Lepiej dołóż trochę kasy, ale nie daj sobie byle czego wsadzić (jak na polecany przeze mnie Karb dzwoniłeś, to możesz być spokojny).

Cena też w porządku, jednak jeszcze raz zwrócę uwagę na wtryskiwacze... Cała reszta nie ma tak wielkiego znaczenia, jak sam element wykonawczy, czyli właśnie one. Do tego dochodzi fachowy oraz estetyczny montaż i "strojenie". MUSI chodzić niezauważalnie, nie daj się wydymać, to będziesz zadowolony!

Kai
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W bytomiu zaproponowali wtryskiwacze matrix włoskie w innym miejscu holenderskie dobre wtryskiwacze to np jakie

matrixy, mimo kraju pochodzenia, są z wyższej półki

Kai
Opublikowano

zarzekałem sie na amen że do mojego cielątka nie wsadze gazu :D

czytam że cena za baryłke osiągnęła wczoraj rekordową wartość - zaprzyjaźniłem sie z kalkulatorem i wyszło mi że gaz zwróciłby sie po przejechaniu 22 tyś czyli w 1,5 roku. Jak cena litra bedzie dobiegac piątki to chyba szlag mnie trafi i jednak bede musiał założyć instalacje w moim M50. Dziwne jest to że człowiek może sie zarzekac mieć swoje poglądy, zasady a i tak [BAD] z tego wyjdzie. :duh:

150 kucyków pod maską!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zarzekałem sie na amen że do mojego cielątka nie wsadze gazu :D

czytam że cena za baryłke osiągnęła wczoraj rekordową wartość - zaprzyjaźniłem sie z kalkulatorem i wyszło mi że gaz zwróciłby sie po przejechaniu 22 tyś czyli w 1,5 roku. Jak cena litra bedzie dobiegac piątki to chyba szlag mnie trafi i jednak bede musiał założyć instalacje w moim M50. Dziwne jest to że człowiek może sie zarzekac mieć swoje poglądy, zasady a i tak [bAD] z tego wyjdzie. :duh:

zerknij na http://www.kudys.wv.pl/lpg, zrobiłem tam mały kalkulatorek

Kai
Opublikowano

kurde sam nie wiem, za półtorej roku mam w planach zmiane samochodu, robić komuś prezent za 4,5 tys....

ojciec coś wspominał że swoją 316 może by zamienił na moją 320. Zawsze autko zostałoby w rodzinie ;-)

p.s. dzięki KAI, wydzodzi podobnie

150 kucyków pod maską!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak chcesz to mogę ci podać namiar na kolesia u którego zakładałem 4 instalki w tym 2x wtrysk , i zawsze byłem i jestem :) zadowolony ceny też przystępne , mogę ci pokazać i zaprezentować przykład jego roboty w moim 328.Warsztat miesci się w katowicach Ligocie.
Opublikowano
ja również polecam ten warsztat. Mnie założyli gaz szybko, sprawnie i co najwazniejsze tanio!!! :cool2: Za wtrysk musiałem wysupłać 3800zł. Wóz chodzi niezle i tanio,bez różnicy w osiągach. Polecam!!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Sorry że się nie odzywałem ale byłem "lekko" zajęty , możemy się spotkać w piątek podwieczór gdzieś i pogadać , A Ty dokładnie gdzie mieszkasz?najlepiej napisz mi sms podaj jakies miejsce i tam podjade tak ok 20 mój nr 607588381