Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam zamiar podpiąc wzmacniacz i musze pociągnąc kabel zasilający z aku do bagaznika. Czy ktos z was puszczał juz kable? Którędy to najlepiej zrobic??
Opublikowano
w E36 to banalnie proste bo właśnie aku jest po prawej stronie w bagażniku - sam miałem wzmacniacz w E36 i to co mi się podobało to brak konieczności kombinowania z okablowaniem :mrgreen:
http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Spokojnie Panowie :)

Nie każde E36 ma akumulator w bagażniku... :wink:

Myślę że loks właśnie ma pod maską skoro zadaje takie pytanie...

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
loks napewno wie gdzie ma akumlator :wink: ,ja miałem to szzcescie i mam akumlator z tyłu weszło 1 m kabla.powinienes puscić kable tunelem
Opublikowano

Luuudzie za kogo wy mnie macie :P Aku nie mam w bagazniku a pod maską i musze ciągnąc kabel przez całe auto a to juz wymaga troche wiecej pracy :)

No co nikt nie puszczał kabli spod maski do bagaznika?? Chyba bede musial sam na to wpasc.

Opublikowano

Ja mam w iS'ie puszczony pod dywanikem. Wyjołem fotel i wepchnołem pod dywanik. Pod schowkiem obok kompa jest przelotka która wychodzi pod podstawą akumulatora! w Tylnej przegrodzie też są przelotki.

Nie puszczaj Chinch obok zasilającego ani progami bo będzie wyło!!!

Yaiek
Opublikowano

Jak najgrubszy na jaki Cię stać.

Jak daswz za cienki to będzie charczeć przy głośnym słuchani i grozi spaleniem tranzystora w przetwornicy wzm.

Ja przy mocy 4x35W (RMS) mam 8mm ale mógłby być grubszy.

Napisz jaki masz wzm.

Yaiek
Opublikowano
Narazie mam jakiegoś paścia o tajemniczo brzmiącej nazwie BENZER ;);) Ale mam nadzieje to keidys wymienic. I ma uwaga: 850 wat :lol: