Skocz do zawartości

E-60 <--> BT - jaki telefon ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bledne kolo ten temat, ci wszyscy kozacy co tutaj krzycza o abonamentach to dawac mi tu iphone bo ja kupilem go za 199pln netto o ile pamietam, kupie kazda ilosc, oczywiscie maja byc noweczki zafoliowane, i..... zapadla cisza :lol:

stac go na samochod to stac go tym bardziej na telefon bez wzgledu czy bedzie on z komisu czy z salonu w ktorym na pewno kupi go taniej chyba, ze abonament ma za 5zl i tylko puszcza bity kolegom zeby oddzwaniali w co nie wierze.

najlepiej wez od kogos telefon, ktory Cie interesuje i przetestuj, iphone na kazdym sofcie dziala bez problemu z wszystkimi funkcjami, samsungi nie bardzo, nokie tez nowe powinny dzialac te wyzsze

Opublikowano
bledne kolo ten temat, ci wszyscy kozacy co tutaj krzycza o abonamentach to dawac mi tu iphone bo ja kupilem go za 199pln netto o ile pamietam, kupie kazda ilosc, oczywiscie maja byc noweczki zafoliowane, i..... zapadla cisza :lol:

stac go na samochod to stac go tym bardziej na telefon bez wzgledu czy bedzie on z komisu czy z salonu w ktorym na pewno kupi go taniej chyba, ze abonament ma za 5zl i tylko puszcza bity kolegom zeby oddzwaniali w co nie wierze.

najlepiej wez od kogos telefon, ktory Cie interesuje i przetestuj, iphone na kazdym sofcie dziala bez problemu z wszystkimi funkcjami, samsungi nie bardzo, nokie tez nowe powinny dzialac te wyzsze

Właśnie te wyższe są na Symbianie :cry: i z tego co piszą koledzy - niespecjalnie eksportują książkę :idea:

Opublikowano
No właśnie :!: Cały czas chodzi mi o NOKIE całkowicie współpracującą z E-60 :cool2:

W takim razie zapomnij o Nokii na Symbianie - czyli jesteś skazany na najprostrze modele które tylko dzwonią i esemesuja.

Kal

Opublikowano

Swoją droga chciałbym mieć telefon co tylko dzwoni, póki co telefon oprocz dzwonienia mi służy jako klient poczty, organizer i jeszcze pełni parę funkcji przydatnych do zarządzania firmą. Żeby móc tylko podejmować strategiczne decyzje przez telefon trzeba jeszcze popracować... ;(

kal

Opublikowano

To o czym piszesz to miały modele sprzed 10 lat.

Ja piszę, że niepotrzebne mi: gry, muzyczki (oprócz dzwonków), aparaty fotograficzne z lampą lub bez, itp gadżety :duh:

Opublikowano
Samsung Omnia, HTC Kaiser te telefoniki działają super w e60.
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano

Ja mam Sony Ericsson Xperia1 - jest to w zasadzie HTC Venus z Windows Mobile 6.0

Niby się łączy, telefon wykrywa zestaw słuchawkowy ale jakoś tak ciężko zaskakuje. Nie można z poziomu E60 odebrać rozmowy (można z poziomu telefonu). Po odebraniu można normalnie rozmawiać.

Niestety jest problem z przekazaniem kontaktów - niby taka funkcja w telefonie wyskakuje ale jest problem bo wydaje się że przenosi kontakty ale trwa to b. długo i jakoś nie chcoiało mi się dłużej czekać niż 10 minut.

Kontaktów mam może 200 tak że nie jest jakas kosmiczna ilość.

No nic, jutro jeszcze z tym powalczę, ale na chwilę obecną działa ten phone z E60 dość srednio.

Pozdrawiam

Opublikowano

No i powalczyłem.

Nie wiem dlaczego ale w salonie miałem problemy ze sprzegnieciem mojej xperii.

Jednak u mnie w garażu zacząłem procedurę od nowa i w ciągu niespełna minuty wszystko zadziałało OK, książka adresowa się wkopiowała, rozmowy można normalnie odbierać etc.

Czort wie dlaczego w salonie były problemy, najważniejsze ze trybi bezbłędnie teraz.

Pozdrawiam

Opublikowano
Nokia z Symbianem jak najbardziej działa z BT razem z książką telefoniczną i wszystkimi funkcjami z poziomu ID , przetestowane e51 , e66 i e52.

Być może dużo zależy od wersji oprogramowania w samochodzie.

Borys_BMW - napisz proszę czy u Ciebie jest navi Biznes czy Profi ?

Kontakty same przechodzą z telefonu do pamięci samochodu ? Czy może musisz je w jakiś sposób ręcznie eksportować / wysyłać z telefonu ? Konkretnie pytam o Nokię e66.

Opublikowano
mam nokię 6300, jest niedroga. Działa bez problemu, paruje się z bluetoothem idealnie, książka także jest.

Próbowałem ten telefon :arrow: rozmowy w porządku ale nie eksportuje książki.

Trzeba to zrobić samemu w jakiś sposób ? JAK ???

Opublikowano

Jak już pisałem z Sony Xperia1 pięknie się paruje i przekazuje kontakty.

Nie podoba mi się tylko jedna rzecz: po wyłączeniu auta i ponownym włączeniu za każdym razem kontakty są wysyłane do auta. Czy nie mozna jakoś ustawić ich raz, ew. żeby synchronizował? Mam sporo kontaktów i trochę to długo działa za każdym razem jak odpalam furę.

Opublikowano

Być może dużo zależy od wersji oprogramowania w samochodzie.

Borys_BMW - napisz proszę czy u Ciebie jest navi Biznes czy Profi ?

Kontakty same przechodzą z telefonu do pamięci samochodu ? Czy może musisz je w jakiś sposób ręcznie eksportować / wysyłać z telefonu ? Konkretnie pytam o Nokię e66.

Mam navi PRO kontakty same przechodzą ,dzieje się to bardzo szybko , automatycznie z tym że kontakty muszą być w telefonie a nie na karcie SIM .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam Nokia 6300 chodzi (a raczej chodziła) super :(

Chciałem kupić nowy telefon i zacząłem sprawdzanie czy będzie OK (Nokia 6303)

Od początku nie mogłem wejść ustawienia do parowania urządzeń. - raczej napewno sam nic nie skopałem bo nie grzebałem głęboko.

Usunąłem więc tą funkcjonującą z listy urządzeń i od tamtej pory nie mogę nic podłączyć :?

W głównym menu Idrive-a zniknął bluetooth :cry2:

Jak to przywrócić - facet z serwisu powiedział że muszę przyjechać, ale to po pierwsze daleko, a po drugie nie mam kiedy :mad2:

Może trzeba przywrócić ustawienia fabryczne :?:

Jak to zrobić :?: Proszę pomóżcie :(

Opublikowano
Sprawdz bezpiecznik, ja miałem podobnie i właśnie to było przyczyną.
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano

A który to jest :?: i gdzie go szukać :?:

I tylko ta jedna rzecz by nie działała :?: Cała reszta chodzi OK

Sorry ale jestem krótko posiadaczem :oops:

Opublikowano
Bezpieczniki masz w schowku przy pasażerze i z tyłu z prawej strony, tam gdzie akumulator. Ja miałem padnięty jeden tych z przodu. pozdr
Opublikowano

Bezpieczniki były OK - skończyło się na kompie :?

Teraz wszystko z N 6300 hula OK ale co się stanie jak następny zacznę próbować :cry2:

Wiem na pewno, że współpracuje w pełni z E66 i E75 - sprawdzone w serwisie w którym usuwałem usterkę :D