Skocz do zawartości

Pomocy z LAPMAMI...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam uszzkodzona jedna lampe i musze kupic nowa. Zastanawiam sie nad kupnem czegos lepszego "http://moto.allegro.pl/item756971630_lampy_angel_eyes_bmw_e36_chrom_sedan_e36_compact.html".

Co mozecie o takich lampach powiedziec??

Mam Compacta i zarowki HB3 i HB4 czy duzo przerabiania jest z tymi kostkami przy montowaniu takich lamp??

Prosze o opinnie.

Pozdrawiam

Opublikowano
W modelu Compact są osobne wtyczki do każdej żarówki, a w pozostałych wersjach nadwoziowych jedna wtyczka zbiorcza. Żeby założyć reflektory z innych wersji nadwoziowych musisz mieć takie wtyczki najlepiej z kawałkami przewodów. Ucinasz swoje wtyczki i lutujesz do właściwych przewodów wtyczki zbiorczej. Poza tym reflektory pasują bez przeróbek.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli wydaje ci się że te lampy są lepsze od serii to jesteś w błędzie. Kup ori z soczewką. Będziesz bez problemu mógł sobie założyć hidy i ringi ccfl. Możliwe że cały ten zabieg będzie nawet w podobnej cenie co te sonary z tajwanu :))

pzodro

Opublikowano

Mi też osobiście ta chińsczyzna się nie podoba.Ale o gustach się nie dyskutuje. Zobacz sobie te :

http://moto.allegro.pl/item755965495_reflektory_bmw_e36_coupe_soczewki_ringi_black_fk.html

o wiele lepiej sie prezentują...

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
Tak jak koledzy wyżej, kupił bym oryginalne soczewkowe, a jeśli już jakieś angel eyes (choć fakt faktem według mnie brzydsze od oryginału) to z homologacją xenon.