Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mnie ten bajer też nigdy nie działał. W zeszłym tygodniu w serwisie update-wali mi cały soft przy zmianie joysticka i nadal paski nie pokazują temperatury.pozd

W jakim celu wymieniałeś joystick - bo sie zepsuł, czy może wymieniałeś na ten nowy?

Kal

joystick -gałka zmiany biegów w automacie (miałem na myśli)

w lipcu po umyciu samochodu na myjni ręcznej zaczęła migać pozycja P (parking) samochód odpalał a nie szło zmienić biegu i żadnego alarmu nie było.

i tu pragnę "podziękować" firmie Smorawiński za totalne olewanie klienta celowe rozłączalnie rozmowy nie wywiązywanie się z usług gwarancyjnych i wmawianie że jak auto było kupione zagranicą to nie może przyjechać laweta, bo na pozycji P nie idzie przepchać z wiadomych przyczyn tak czy inaczej po pół godzinie samo się naprawiło ale co się wstydu najadłem i nie wspominając o blokowaniu ludziom interesu na 0,5h.A najlepsze jest to że ta myjnia było oddalona od serwisu max. 600m

i pierwszy raz żałowałem że kupiłem bmw.

Wiem że nikogo nie przekonam ale jak ktoś ma coś do załatwienia w serwisie Smorawiński & co. to niech wybierze inny serwis.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
kal800 wiekszosc a w zasadzie wszyscy ci co maja 530d maja 8 kresek a ty masz 535d i pewnie tutaj jest powod bo u mnie jest to samo, tez mam 4 kreski jak sie rozgrzeje w 535d, stawiam, ze wszystko jest ok ;-)
Opublikowano

cześć,

ja miałem ten sam motyw ze skrzynią. miganie p, zero możliwości wrzucenia biegu. po 30 min. sam się "naprawił". czyli mam rozumieć że dżojstik do wymiany?

pzdr

w lipcu po umyciu samochodu na myjni ręcznej zaczęła migać pozycja P (parking) samochód odpalał a nie szło zmienić biegu i żadnego alarmu nie było.

i tu pragnę "podziękować" firmie Smorawiński za totalne olewanie klienta celowe rozłączalnie rozmowy nie wywiązywanie się z usług gwarancyjnych i wmawianie że jak auto było kupione zagranicą to nie może przyjechać laweta, bo na pozycji P nie idzie przepchać z wiadomych przyczyn tak czy inaczej po pół godzinie samo się naprawiło ale co się wstydu najadłem i nie wspominając o blokowaniu ludziom interesu na 0,5h.A najlepsze jest to że ta myjnia było oddalona od serwisu max. 600m

i pierwszy raz żałowałem że kupiłem bmw.

Wiem że nikogo nie przekonam ale jak ktoś ma coś do załatwienia w serwisie Smorawiński & co. to niech wybierze inny serwis.

Opublikowano
Nie mogę Ci napisać że tak albo nie bo nie zajmuję się branżą samochodową.Pojechałem do serwisu (gwarancja) zdiagnozowali i wymienili swego czasu w ebay.de było mnóstwo tych gałek więc jest coś na rzeczy. off-topic stara była plastikowa a nowa jest z aluminium bo jest teraz jakaś zimniejsza (wiem że zrobiło się zimniej na dworze :) pozdrawiam
Opublikowano
Nie mogę Ci napisać że tak albo nie bo nie zajmuję się branżą samochodową.Pojechałem do serwisu (gwarancja) zdiagnozowali i wymienili swego czasu w ebay.de było mnóstwo tych gałek więc jest coś na rzeczy. off-topic stara była plastikowa a nowa jest z aluminium bo jest teraz jakaś zimniejsza (wiem że zrobiło się zimniej na dworze :) pozdrawiam

Może ktoś potwierdzić z tą aluminiową gałką? Ten tandetny kawałek plastiku mnie najbardziej razi w całym wnętrzu mojego auta i bardzo chętnie go wymieniłbym na solidniejszy - aluminiowy. Paul, masz jakiegoś linka do takiej gałki na e-bay? nie wiem jak to jest po niemiecku ;)

Kal

• 9 lat później...