Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chyba wiele slr-ów nie jeździ po Warszawie - w takim razie mogę się pochwalić, że widziałem go w sobotę, czyli na dzień przed dzwonem, na Belwederskiej, kiedy tamtędy pomykałem rowerkiem. mało nie narobiłem w gacie. ferrari wtedy nie było... z resztą - kto by się oglądał za samochodem wartym raptem 1 mln, kiedy toczy się obok wózek za >2 bańki... ;-)

Pozdrawiam,

Rafał

"It`s not the size of the dog in the fight, it`s the size of the fight in the dog" Mark Twain

http://img72.imageshack.us/img72/2328/1727269a1200bw1a.th.jpghttp://img442.imageshack.us/img442/8869/1737368a1200bwa.th.jpg

Opublikowano
chyba wiele slr-ów nie jeździ po Warszawie - w takim razie mogę się pochwalić, że widziałem go w sobotę, czyli na dzień przed dzwonem, na Belwederskiej, kiedy tamtędy pomykałem rowerkiem. mało nie narobiłem w gacie. ferrari wtedy nie było... z resztą - kto by się oglądał za samochodem wartym raptem 1 mln, kiedy toczy się obok wózek za >2 bańki... ;-)

jesli ten jest dopiero kupiony tak jak napisali, to byly conajmniej 2 srebrne.

Opublikowano
.....a dlaczego nasze " gwiazdy" upodobały sobie tak Włoskie Ferr, i Niemieckie Pors.? Również tak spoglądając na bogatych raperów i futbolistów w USA, to oni nie kupuja Mclarena, chyba juz wiem dlaczego.
Opublikowano
pharell williams i xzibit jezdza slrem. aha, i michael jordan. zreszta to jeden z najbardizej prestoowych samochodow swiata, wiec nie wiem totalnie o co ci biega :D

No właśnie, prestiżowy a nie na pokazówe jak u nas kupuja Ci o czywiscie co ich stać lepsze Porsche od ziomka z TV, zeby takim slrem latac to nie dosyc ze trzeba miec kase ale i też klasę , której u nas tym brakuje. :mrgreen:

Opublikowano

samochod to produkt, masz pieniadze to je wymieniasz na towar, niezaleznie skad pochodzisz i co masz w glowie, nie doszukuj sie tu filozofii.

supercary trafiaja w rece niedoswiadczonych kierowcow na calym swiecie, jak obczaisz strony gatunku wrecked exotics to zobaczysz ze na latarniach konczy calkiem sporo... o ile sie nie myle 996 gt2 mial xywke 'widow maker'.. do pilotowania boeinga trzeba miec przecwiczona cala ksiege scenariuszy lotu, a 500+konnym samochodem niestety moze sie poslugiwac kazdy debil.

Opublikowano

ale to ty tutaj cos mowisz o amerykanskich gwiazdach i krzyczacych romach, kiedy wszedzie to dziala tak samo, californijski hajlajf czy polscy romowie, bez roznicy

jak masz wolna chwile poczytaj opisy na http://www.wreckedexotics.com/ nierzadko jest info, ze kupiony zostal wczoraj albo tydzien temu, albo ze syn/ziec wzial na przejazdke. i kwiatki typu wyprzedzanie autobusu, owiniecie wokol latarni na parkingu, itd.. wypadki sie moga zdarzyc kazdemu, ale spora czesc rozbijanych supercarow to nie pech tylko nieznajomosc podstaw zachowania samochodu - gaz do dechy i ojej, mocy za duzo, myslalem ze tak samo sie jezdzi jak honda accord. kraksa tych 2 baranow na wislostradzie to schematyczny przyklad.

Opublikowano

Zostało tak mniej wiecej pół tego Mclarena wiec teraz jest wart tylko 1MLN :norty: gorzej bo gdzie , na jakim szrocie Polscy spece od reinkarnacji aut znajda przód , jakies cwiartki do niego aby go wskrzesić .

p.s. byłem na przeglądzie rej. i stał na serwisie R8 z Berlina, nie wiem czy polacy maja lepszy serwis( nie był to serwis audi) czy po prostu kupujac takie auto , wydaje sie wszystkie pieniadze i nie ma juz na autoryzowany serwis w Berlinie.

Opublikowano

popsul mu sie tutaj to tutaj naprawial. kiedys marcin z klubu mowil ze w polsce aso audi nie ma podnosnikow na takiego plaskacza (za niski jest zeby wjechac na ich zabe czy cos w tym stylu)

a mclarena pewnie w rosji poskladaja. z tym 2mln to w uzywkach sa za 150-200kE, watpie zeby rom mial wysoka pozycje w liscie oczekujacych na nowki z salonu ;)

Opublikowano
na jakim szrocie Polscy spece od reinkarnacji aut znajda przód , jakies cwiartki...

Jakiś czas temu chyba ktoś gdzieś w Polsce zrobił replikę slr'a, to mu może zrobi nowy przód :mrgreen:

Poza tym, jeżeli z silnika nic nie będzie, to mogą kupić V12 M70 i też będzie ciekawie. Trza ratować ten milion :lol:

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

pomijajac glupote tego pajaca (zagrozenie zycia niewinnych ludzi), kretyn ten narazil mi sie dodatkowo tym, ze rozbil sie jakies 500 m przede mna przez co utknalem w wielkim korku na wislostradzie

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 2 miesiące temu...