Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie też jest ok:) miałem w e46 ori sprzęt i tube wraz ze wzmacniaczem wsio JBL i nie ggrało to jakoś super extra...teraz jest wystarczająco!!
  • Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zarejestrowani
Opublikowano
A bawiłeś się ustawieniem audio w radiu ?? Mnie słychać ze sporej odleglości jak mam basy rozkręcone a mam seryjne audio...

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
A bawiłeś się ustawieniem audio w radiu ?? Mnie słychać ze sporej odleglości jak mam basy rozkręcone a mam seryjne audio...

tak...ale wielkiego pola manewru nie ma po prostu basy na max i sopran na 3/4 ale i tak jest lipa

Opublikowano (edytowane)
ja majac professionala i bawiac sie ustawieniami basow i wysokich tonow dalej nie bylem zadowolony i zdecydowalem sie na ten zestaw alpine.Byc moze dlatego ,ze w poprzednim aucie mialem dobry system audio Sony i po przesiadce do bmki czulem niedosyt. Edytowane przez krzysiekOST
Opublikowano

Jak ja chcę posłuchać sobie dobrej jakościowo muzyki to załączam mój sprzęt w domu. Audio w aucie to dodatek. Mój sprzęt hifi professional gra ok i nie narzekam. Także niektórzy mocno przesadzają, że jakość jest dziadowska. Lub po prostu ja wyrosłem z tego jak kolega AO ze spoilerów ;) :8)

Drugie pytanie... na jakim poziomie volumenu jeździcie autem??

Jak ktoś ma niedosyt basu polecam tubę lub skrzynię do bagażnika - wtedy będzie BAS :cool2: :mrgreen:, że ho ho. :duh:

Pzdr.

Opublikowano
Jak ja chcę posłuchać sobie dobrej jakościowo muzyki to załączam mój sprzęt w domu. Audio w aucie to dodatek. Mój sprzęt hifi professional gra ok i nie narzekam. Także niektórzy mocno przesadzają, że jakość jest dziadowska. Lub po prostu ja wyrosłem z tego jak kolega AO ze spoilerów ;) :8)

Jak ktoś ma niedosyt basu polecam tubę lub skrzynię do bagażnika - wtedy będzie BAS :cool2: :mrgreen:, że ho ho. :duh:

Pzdr.

. Adres: Stefanowskiego 28

Nie no professional to nawet niezle gra ja pisalem o buissnes...a tak poza tym mam pytanie-jak mozna wyrosnac z dobrej jakosci dzwieku???

• Zarejestrowani
Opublikowano
Źle zrozumiałeś kolegę eXiDe, chodzi mu raczej o wyrośnięcie z ładowania masy kapuchy w sprzęt audio w aucie, co jestem w stanie zrozumieć bo o ile nie mieszkasz w samochodzie i nie robisz miliarda km w rok , to fabryczny sprzęt audio jest w miare wystarczający żeby podczas jazdy miło sączyła sie muzyczka. Ja słucham radia w miarę głośno bo nienawidzę szumów toczenia opon i tego paskudnego dźwieku jakim raczy mnie 2.0d w wykonaniu BMW :mad2: Najlepszym upgradem moim zdaniem jest kompletne wygłuszenie autka i zainwestowanie max 1000zł w audio i to głównie w radio professional wtedy dźwiek jest wystarczajacy no chyba że słucha się rapu/hip-hopu/techniawki i chce się mieć pierdolnięcie jak w bonkersie ( pfzepraszam moda za słownictwo) to wtedy fakt bass to podstawa, ale np ja słucham klasyki , rock-a z lat 80, i popu a ostre basy tylko od czasu do czasu więc mi takie granie wystarcza. Lepsze też mam w domu, słuchawki wysokiej klasy i tam leżąc w salonie delektuje sie muzyka a w aucie nie potrzebuje żeby mi fruwały od basu nogawki i włosy na tyłku sie jezyły od tonów wysokich.

Tel. +48-790-465-462

Opublikowano
jesli komus mało basów to neich sobie wrzuci tak jak napisał kolega skrzynke basową i bedzie miał yC yC yC a za pół roku bedą trzeszczały wszystkie plastiki:) dla mnie audi jest wystarczające i naprawde nie narzekam..Trzeba byc chyba aduiofilem zeby pakować kase w sprzęt audio w aucie..no chyba ze ktos lubi jeździc z otwartym oknem w stylu "mam BMW, mam super audio, muza na fulla i jazda neich sie laski patrzą o! wystawie jeszcze okieć niech ludzie widzą..." pomyslcie ile czasu spędzacie w autach dziennie..?Jazda do pracy 95% ludzi jeździ 3-20km = 20-35min!!ile tych piosenek sie słucha..?Broń Boże nie chce nikogo urazić ale ładowanie jakiejś kasy w sprzęt to przesada;/ może lepiej zrobić za tą kase M-Pakiet?:D ja np bym wolał:)
Opublikowano
jesli komus mało basów to neich sobie wrzuci tak jak napisał kolega skrzynke basową i bedzie miał yC yC yC a za pół roku bedą trzeszczały wszystkie plastiki:) dla mnie audi jest wystarczające i naprawde nie narzekam..Trzeba byc chyba aduiofilem zeby pakować kase w sprzęt audio w aucie..no chyba ze ktos lubi jeździc z otwartym oknem w stylu "mam BMW, mam super audio, muza na fulla i jazda neich sie laski patrzą o! wystawie jeszcze okieć niech ludzie widzą..." pomyslcie ile czasu spędzacie w autach dziennie..?Jazda do pracy 95% ludzi jeździ 3-20km = 20-35min!!ile tych piosenek sie słucha..?Broń Boże nie chce nikogo urazić ale ładowanie jakiejś kasy w sprzęt to przesada;/ może lepiej zrobić za tą kase M-Pakiet?:D ja np bym wolał:)

Mam to samo zdanie :cool2:

Pzdr.

Nie no professional to nawet niezle gra ja pisalem o buissnes...a tak poza tym mam pytanie-jak mozna wyrosnac z dobrej jakosci dzwieku???

Źle mnie zrozumiałeś, ja od dziecka lubię dobrą jakość dźwięku.

Źle zrozumiałeś kolegę eXiDe, chodzi mu raczej o wyrośnięcie z ładowania masy kapuchy w sprzęt audio w aucie, co jestem w stanie zrozumieć bo o ile nie mieszkasz w samochodzie i nie robisz miliarda km w rok , to fabryczny sprzęt audio jest w miare wystarczający żeby podczas jazdy miło sączyła sie muzyczka. Ja słucham radia w miarę głośno bo nienawidzę szumów toczenia opon i tego paskudnego dźwieku jakim raczy mnie 2.0d w wykonaniu BMW :mad2: Najlepszym upgradem moim zdaniem jest kompletne wygłuszenie autka i zainwestowanie max 1000zł w audio i to głównie w radio professional wtedy dźwiek jest wystarczajacy no chyba że słucha się rapu/hip-hopu/techniawki i chce się mieć [bAD]ęcie jak w bonkersie ( pfzepraszam moda za słownictwo) to wtedy fakt bass to podstawa, ale np ja słucham klasyki , rock-a z lat 80, i popu a ostre basy tylko od czasu do czasu więc mi takie granie wystarcza. Lepsze też mam w domu, słuchawki wysokiej klasy i tam leżąc w salonie delektuje sie muzyka a w aucie nie potrzebuje żeby mi fruwały od basu nogawki i włosy na tyłku sie jezyły od tonów wysokich.

O właśnie tak :cool2:

Opublikowano

Mam to samo zdanie :cool2:

:cool2:

Pzdr.

Źle mnie zrozumiałeś, ja od dziecka lubię dobrą jakość dźwięku.

Źle zrozumiałeś kolegę eXiDe, chodzi mu raczej o wyrośnięcie z ładowania masy kapuchy w sprzęt audio w aucie, co jestem w stanie zrozumieć bo o ile nie mieszkasz w samochodzie i nie robisz miliarda km w rok , to fabryczny sprzęt audio jest w miare wystarczający żeby podczas jazdy miło sączyła sie muzyczka. Ja słucham radia w miarę głośno bo nienawidzę szumów toczenia opon i tego paskudnego dźwieku jakim raczy mnie 2.0d w wykonaniu BMW :mad2: Najlepszym upgradem moim zdaniem jest kompletne wygłuszenie autka i zainwestowanie max 1000zł w audio i to głównie w radio professional wtedy dźwiek jest wystarczajacy no chyba że słucha się rapu/hip-hopu/techniawki i chce się mieć [bAD]ęcie jak w bonkersie ( pfzepraszam moda za słownictwo) to wtedy fakt bass to podstawa, ale np ja słucham klasyki , rock-a z lat 80, i popu a ostre basy tylko od czasu do czasu więc mi takie granie wystarcza. Lepsze też mam w domu, słuchawki wysokiej klasy i tam leżąc w salonie delektuje sie muzyka a w aucie nie potrzebuje żeby mi fruwały od basu nogawki i włosy na tyłku sie jezyły od tonów wysokich.

O właśnie tak :cool2:

:cool2:
Opublikowano
Oto chciałem wam powiedzieć że w sprawie zmiany "Biznesa na Profesjonala" jednak niezbędne okazuje się programowanie... Otóż nie działa mi AUX in w podłokietniku i nie mogę wyciszać brzęczyka od pasów. Poza tym wszystko jest ok i radio gra zdecydowanie lepiej niż Biznes. Dzwoniłem dzisiaj do ASO i powiedzieli mi o programowaniu. Ot to tyle pozdr.
Opublikowano

Witam,

pytanie trochę poboczne do wątku, w jaki sposób wyciszał Pan gong od pasów?

Pozdrawiam.

Opublikowano
W radiu Professional jest taka opcja, wchodzimy w menu i jest tam regulacja pikania PDC i regulacja gongu ostrzegawczego, i nie pan tylko forumowy Kolega :mrgreen: :cool2: . pozdr
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, tak myślałem i żonie w "1" nastawiłem dosyć głośno, to czasami mnie denerwuje.

Chętnie obejrzałbym Twoją xd jak trochę odpuści zima.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Nie widzę przeszkód, może Warszawa i okolice zmobilizują się i powitamy razem wiosnę tak jak Kraków - oni ładnie się integrują :)
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Arnold a jest tam opcja wyciszenia lub całkowitego wyłączenia dźwięku innych brzęczyków np otwartych drzwi ??

Tel. +48-790-465-462

Opublikowano

Nie wiem bo nie da się przyciszyć, jest tam skala taka jak do regulacji np. basów może przy minimum jest całkiem wyciszony... nie mam pojęcia.

Jak "doprogramuję" i będzie to działało to dam znać. pozdr.

Opublikowano

Witam

Powiedzcie mi co to było za radio w E90 318d 2007 r. ( wydaję mi się że professional), gdzie wsiadało się do auta z włączonym telefonem i bluetoothem i można było bez problemu wybierać kontakty w radiu i dzwonić ? czy professional ma bluetootha ? z góry dzięki :)

Opublikowano
Witam

Powiedzcie mi co to było za radio w E90 318d 2007 r. ( wydaję mi się że professional), gdzie wsiadało się do auta z włączonym telefonem i bluetoothem i można było bez problemu wybierać kontakty w radiu i dzwonić ? czy professional ma bluetootha ? z góry dzięki :)

tak masz tak w proffesioal.

Opublikowano
Jeżeli nie było Nawigacji to musiało być to Radio Professional. Ale pamiętaj że to nie radio ma bluetootha, to osobna opcja ( dostępna tylko przy radiu Professional, Nawigacji Business/Professional ).

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
A można go CAŁKOWICIE wyłączyć czy tylko mocno ściszyć ?

W Professional z nawigacja nie da sie tego wylaczyc. Podejrzewam, ze podobnie bedzie w tej bez nawigacji.

Raz kiedys jadac z lokalnej pizzeri pasy przestaly mi w koncu brzeczec po wrzuceniu na parkingu R i podgrzewania tylnej szyby, ale jak probowalem to powtorzyc to juz sie dzwiek nie wylaczyl..

-------------------------------------------

pozdrawiam

obara