Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chciałbym zrobić sobie jakieś proste zabezpieczenie przed kradzieżą, chodzi mi o coś w stylu prostego przełącznika, chciałbym się dowiedzieć gdzie najlepiej się wpiąć,miejsce już mam gdzie ukryję przełącznik, czy lepiej wpiąć się w obwód w okolicach stacyjki, czy gdzieś pod maską?

Opublikowano
Hmmm szczerze to najprościej chyba bedzie sie wpiąć pod przekażnik od pompy paliwa przynajmniej masz pewność ze złodziej jak juz odpali auto to daleko nie zajedzie ;-)
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
a masz sekwencje czy zwykła instalke bo jesli sekwencje to i tak auto odpala najpierw na benzynie i silnik chodzi tak długo aż sie nagrzeje do odpowiedniej temperatury i wtedy przezuca na gas no chyba ze masz zwykla instalke wtedy odciecie pompy paliwa odpada
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
co prawda nie mam żadnego miejsca aby podpowiedzieć ale myślę ze powinieneś się wpiąć w takie miejsce, ze tobie będzie ciężko tam dotrzeć jak i ewentualnej nie pożądanej osobie bo te miejsca najprostsze to szybko oblekają i autko zniknie „ a tak nawiasem mówiąc ostatnio dilerowi niedaleko mojej wioski zniknęły 2 wozy całkiem nowe i jakieś niby sportowe oczywiście BMW, kolesie wpadli i wyjechali trwało to niespełna podobno 30 sekund”
Opublikowano
No jak polak potrafi to znaczy że chce :D Najprościej jest się wpiąć gzieś po zasilaniu cewki zapłonowej lub wiązkę która wysyła zasilanie np.na listwę wtrysków :)
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"