Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mialem taki przypadek że miałem błąd w postaci 4501.

Wymieniłem zawór podciśnienia bo mój padł na nowy plus wężyki.

Ale nadal to samo,postanowiłem zamienić rownież EGR i d...

Może serwo sie kończy.

Więc postanowiłem ograniczyç EGR do 40mg i narazie spokój.

Przy okazji zrbiłem reset adaptacji przepływki.

Ciekaw jestem co na co wpłyneło.limit egr czy reset.

Sprzedam łączniki stabilizatora do bmw e60 FEBI.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Siemka ! Spotkał się ktoś z was sytuacją w której nie wyświetla się w ISTA opcja zmiany wartości egr ? Wchodzę po kolei w Vehicle management>Service function>01 engine>Diesel Electronics>Adjustment functions i... Nie ma tam zakładki Exhaust Gas Recirculation ... Może u mnie w silniku/sterowniku nie da rady tego zrobić przez ISTE ? 535D 2005r
Opublikowano

Polecam 3.55 , tam ta opcja jest dostepna. W 4.09 juz tej opcji nie ma.

W przedlifcie powinno dac sie wpisac 87 mg.

Kolejnym plusem starszej wersji jest brak koniecznosci wylaczania zaplonu przy kasowaniu bledow.

Dis zeby elegancko chodzil to bez 8 gb ram i procka i5 to bym sie nie bral wogole.Ista - brak wymagan.(najwyzej pokaże okienko o niespełnieniu wymagan)

sprzedam iCom Next Ori
Opublikowano

Macie jakiś link do sprawdzonej wersji 3.55 ? Ostatnio pobierałem z 3 źródeł i niestety nie uruchamiała się ... Dopiero po pobraniu 160GB (!) wersji 4.09 ruszyło ...

Edit: Już znalazłem ;> Wrzuciłem pobieranie z chomika od mlodzik01, mam nadzieje że ruszy. ver 3.55.11 ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam dzisiaj sprawdziłem z istą 4.02 nie ma opcji ustawienia egr, a w 3.41 jest . Czy w m47n mogę ustawić 40 procent przymknięcia.
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...
  • 3 lata później...