Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

w swojej poprzedniej E39 miałem TV. kupiłem sobie teraz E61 2006 530d. fajnie wyposażona, ale brak telewizji :(

a jak pomyśle, że czasem, stojąc w korku albo na parkingu czekając na żonę kupującą buty, można byłoby 5 odcinków Niewolnicy Isaury obejrzeć, to mnie szlag trafia, że nie mam wyżej wspomnianej TV :/

więc pytanie jest oczywiste: co muszę kupić (moduł i t.d.), jak to się konkretnie nazywa, jaki symbol i gdzie? :)

dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano
a jakieś kable, wiązki etc etc etc? no, i gdzie to wpiąć? i czy antena jakaś jest już w samochodzie zainstalowana czy też jakąś trza ciągnąć?
Opublikowano

Hej,

Wydaje mi się, że wszystkie kable powinny być. Wpina się w bagażniku po lewej stronie. Najlepiej zadzwoń do tej firmy z linka w poprzednim poście i wszystkiego się dowiesz.

Pozdrawiam,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
dzięki bardzo panowie :) sorry, że z takim poślizgiem, ale trochę odpoczywałem. dopiero do kompa wróciłem ;)
Opublikowano

"Retrofit TV function for cars with SA 609 only"

Co to oznacza - SA 609 only? Jakieś dodatkowe wyposażenie, jak to sprawdzić czy jest w E60?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...