Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kupie klosze lamp do E-39 po liftingu. Albo poprosze jakiś namiar (jeśli macie) gdzie coś takiego mogę dostac. Dzięki za jakieś info.
Opublikowano
Nie wiem czy masz uszkodzone czy wypiaskowane i chcesz wymienić.Jeśli to drugie to poszukaj na forum jest fajny post z fotkami jak mozna wypolerować klosze że wyglądają jak nowe. . .
Opublikowano
Można to robić - tyle, że w lampach po lifcie jest jeden problem - z tego co słyszałem to klosze nie są ściągane więc trzeba najlepiej całą lampę wyjąć :(
Opublikowano
Zgadza się - ale sam fakt, że przed liftem są o tyle wygodne, że możesz sobie zdjąć klosz i elegancko w jakimś uchwycie to złapać i polerować. Po lifcie jest lipa bo trzeba całą lampą manewrować :(
Opublikowano
Panowie ,mnie lakiernik polerował 2 tyg. temu na aucie i wyszło elegancko ,bez żadnego wyciągania.pzdr.[wprawna ręka i jeszcze lepiej wychodzi na aucie ,jak złapiesz plastik w imadło dla przykładu,a tak można regulować docisk szlifierką[[ z regulowanymi obr.i z gąbką ]] bez problemów.]
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz