Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o podpowiedź, czy jest możliwość (bez komp) zmienić język wyświetlanych komunikatów u mnie jest jęz. włoski troszkę śmieszny :D wolałbym angielski ostatecznie niemiecki. Pozdrawiam wszystkich!
www.bmw-wgr.pl stowarzyszenie miłośników BMW- Grójec i okolice
Opublikowano
Tak jest możliwość tylko trzeba wejść w ukryte funkcje OBC.Jakie masz autko,a i jakie OBC??Napisz coś więcej to postaram się pomóc ale na pewno nie ustawisz języka polskiego (bo nie ma takiego).pozdrawiam
Opublikowano

pstrag21 tymasz duzy bc??? czy mozesz mi wytlumaczyc jak dziecku jak to sie robi bo ja nie rozmumie tego do dzis czytalem poznije probowalem i [BAD]!!! wiem ze jak wejde do testu np 12 to pozniej mam 01 02 03 04 itp. co co z tym wszystkim chodzi??? jesli mozesz i wiesz jak do tego sie zabrac to daj jaks cyne do mnie!!! ok dzieki z gory!!!

pozdr matty!!!

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
Moje BMW e39 525 tds automat z chec panelem informacje wyświetlają się pod prędkościomierzem i obrotomierzem na szerokiej linii, próbowałem w sposób: trzymać prawy ok 10 sek itd. ale pokazuje chec ok a za chwile test 1 może za krutko trzymałem ;) Pozdrawiam
Opublikowano
odblokowałem OBC ale języka nie moge zmienić. miałem komunikat od świateł postojowych ale zm. żarówke i po kłopocie teraz mam PRERISCALDAMENTO ale gaśnie po odpaleniu co to znaczy. nie wiem co z tym językiem jak to można jeszcze zrobić
Opublikowano
chyba sam znalazłem znaczenie tego śmiesznego słowa.;) jak go wpisałem to na włoskiej stronie włączył mi się rysunek ŚWIECY ŻAROWEJ i tu chyba chodzi o grzanie świec bo nie ma żadnej kontrolki od świec :P :P :P
Opublikowano
Ale nadal nie mogę zmienić języka może jakieś inne sposoby. Próbowałem też przy pomocy art. z BMW Trends i też nic. Odblokowałem tylko OBC wyczytałem też z trenda że mam pełny alfanumeryczny chec control podobno w lepszych wersjach :wink:
Opublikowano

U mnnie też jest coś dziwnego.

Mianowicie wchodzę w test do zmiany języka zmieniam 01,02,03 ale nie mogę zatwierdzic zmiany ?

Opublikowano
Robokop a u Ciebie to który test ten od zmiany języka????? U mnie pokazuje tylko aktualny chyba na 10 :)