Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
mam problem z zalogowaniem się na to angielskie forum gdzie często odsyłacie w linkach: http://ecubb.bmwecu.org/board/profile.php?mode=register&agreed=true chodzi o to pole: Enter your invitation code: * co tam wpisać?? Edytowane przez nerwus
Poprawiłem temat
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano

rejestracja publiczna została zablokowana a to co trzeba wpisać to kod zaproszenia

prawdopodobnie trzeba napisać maila do admina [email protected] z prośbą o przesłanie kodu (przeglądałem opcję forum mojego profilu na bmwecu i niestety nie znalazłem opcji wysyłania zaproszenia )

Opublikowano
ok. dzięki. napisałem maila do niego. zobaczymy co odpisze :)
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fister nie odpisuje wogole na maile. Mozesz zapomniec.
Opublikowano

to może ktoś kto jest na tamtym forum zalogowany by zapytał jak ten code zdobyć...

no chyba że to już całkiem zamknięte forum

Opublikowano
to może ktoś kto jest na tamtym forum zalogowany by zapytał jak ten code zdobyć...

Tak pisze admin

Site is currently closed but eventually we will reopen to invite only.

:mad2:

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak pisze admin

Site is currently closed but eventually we will reopen to invite only.

:mad2:

Nic więcej nie ma do dodania w tym temacie. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.