Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W sobotę bede w pod poznańskich Gądkach na BMW Xdrive Test Days 2009. Ktoś może z WLKP tez bedzie ? Zgłosił się ktoś wogóle ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano (edytowane)
Będę w sobotę na "pierwszą zmianę". Tak mnie ustawili. Edytowane przez Kts
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A będzie tam u Was coś ciekawego? Bo w Łodzi jak zrobili takie coś to można było się po prostu przejechać którymś z aut z 4x4 po drogach asfaltowych i tyle. Kaszana po prostu, ASO Tłokiński nie postarał się ani o jakiś kawałek szutru, piachu czy cokolwiek. W zasadzie równie dobrze wsadziliby ludzi w zwykłą tylnonapędówkę i nikt by nie zauważył.
Opublikowano

Impreza całkiem fajna. Mozna spróbowąć wszystkiego X3 / 5/ 6 w offroadzie, 118d/ 318d / 320xd - slalom, ósemka (jak ktos dał radę to podriftował :8) ) Pokaz 530xd na rampie z rolkami (jedno koło z trakcją) , testowanie opony runflat na 320xd i próba szybkosci/slalomu w 320xd/330xd i 335cix

Jako instruktor muszę powiedzieć że impra przeprowadzona poprawnie, aczkolwiek standardy nie BMW. Kadra... średnia... Generalnie mało exclusive, bardziej na czas (odpierdziel). Ale ok, klienta też nie było, raczej napaleńcy.

Mnie rzuciło na kolana po-liftowe 330xd 245 KM ... maj gad.... do tego w Mpakiecie...

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Potwierdzam M330D....

Ta 330d z "osobówek" zrobiła na ekipie największe wrażenie. Nie tylko według mnie najlepiej przyśpieszała, z osławionym 335iX spokojnie dawała radę. No i oczywiście "bulgoczący" V8 w X6- genialny motor.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No przy tych mocach i małych róznicach to faktycznie czasami drobne subiektywne odczucia mają większe znaczenie niż dane na papierze.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmm... Następna impreza jest w Tychach w sobotę. Warto jechać na taki piknik?. Mam zaproszenie z osobą towarzyszącą, ale żona już zakomunikowała że nie chce jechać :mrgreen:

Zent nie rób głupot, zajeżdzaj, ja jade na 14, brat na 13 więc pewnie już na 13 pojade :) Tyle że o ile zrozumiałem to mam na niedziele zaproszenie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jako instruktor muszę powiedzieć że impra przeprowadzona poprawnie, aczkolwiek standardy nie BMW. Prawda.

Kadra... średnia... Z wyjątkami...

Generalnie mało exclusive, bardziej na czas (odpierdziel). Również prawda!

Ale ok, klienta też nie było, raczej napaleńcy. Zwłaszcza ci bez kasy... :lol:

Mnie rzuciło na kolana po-liftowe 330xd 245 KM ... maj gad.... do tego w Mpakiecie...

Pełna zgoda; wymykał sie opisowi... podobnie, jak X6 w terenie...

330d powalał na kolana brakiem miejsca na nogi z tylu; niestety dla mnie porażka... :mad2:

Opublikowano

Pojechałem do Tych z nadzieją na X6 50i, niestety nie było, jak się okazało zostało rozbite w Poznaniu :mad2: X5 też nie można było użytkowac, bo wystąpiła jakas awaria :duh: Rzeczywiście, miałem wrażenie że szybko, szybko i do domu :|

Mój faworyt z pokazów - 335xi coupe. Diesle jak to diesle :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja oczywiście na tym ich posranym trawiastym parkingu przytarłem zderzak. :duh: I juz byłem .... /zdenerwowany/ na maxa od początku więc odreagowałem na tym co zostało do ujeżdżania. /bo rano popsuli kolejnego X/ Szkoda, że nie było po południu jazdy po tych "kocich łbach" tylko bokiem po naprawianym asfalcie. X-y średnio dawały sobie rade na tym syfie jaki powstał po ulewie /błotko na asfalcie/ ale za to '1' z mpakietem dawał rade. :cool2: 335 po za wszelkimi rankingami.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja oczywiście na tym ich posranym trawiastym parkingu przytarłem zderzak. :duh:

To jest to obtarcie gdzie sprawca znany, czy coś nowego?

Nie, na szczęscie to od spodu i nie widze tego. Ale jak będe zakadał wlot z przodu to zrobie kosmetyke bo są białe ryski. :mad2: