Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halogen?

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img98.imageshack.us/img98/9475/zdjcie066.jpg

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
A gdzie te kabelki się znajdują dokładnie przód tył . ? bo coś nie mogę zlokalizować.... ?
Opublikowano
to moga byc od halogenow, wystarczy ze ta plastikowa oslonka ukruszyla sie i wtedy naszym oczom ukazuje sie taki widok. ewentualnie moze to byc od bocznych kierunkow. chociaz odstawiam halogeny :)

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
takie styki do przeciwmgielnych?Raczej nie. Takie kabelki to idą u mnie do jakiegoś czujnika w dole chłodnicy przy korku od spuszczania płynu. Najlepiej zapal przeciwmgielne i kontrolką sprawdż czy jest w nich prąd.
Opublikowano
Najlepiej zapal przeciwmgielne i kontrolką sprawdż czy jest w nich prąd.

Właśnie , nie pomyślałem o tym. Sprawdze i najwyżej odświeże temat.

dzięki

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
takie styki sa wlasnie w tej plastikowej oslonce przy przeciwmgielnych :) jak mi oslonka sie ukruszyla to takie 2 styki zostaly :worried:

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316