Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"co jednak ciekawe,auta sprzedawane na polskim rynku mają tę opcję NIEDOSTĘPNĄ i tu przebiegi ustawione sa na stałe.Ze zmiennymi przebiegami spotkamy się w egzemplarzach sprowadzonych z Europy Zachodniej".. :jawdrop:

co Wy na to?

(dzisiejszy "Motor")

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Nie bardzo rozumiem. Ja moją kupilem u polskiego dealera i ma zmienne przebiegi między przeglądowe.Auto nie pochodzi z ex ag, tylko normalnie na zamówienie.
Opublikowano
a skąd wiesz,ze masz zmienne?To,że km ubywa nie znaczy,że jest to liczone według algorytmów...

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Ja swojajedynke kupiłem w salonie w niemczech :8) i mam zmiennie okresy między przeglądowe zreszta tak też mnie zapewnial sprzedawca... wszystko uaktualnia sie nie tyle od przejechanych kilometrów ale przedewszystkim od techniki i agresywności jazdy i jest na bierząco analizowane przez samochód... :wink:
Opublikowano
no ja mam też EX AG więc teoretycznie z Niemiec auto-pytanie tylko czy wpk przyjeździe do Polski nie zablokowano tej opcji..No i troche pod znakiem zapytania to stawia chęc dokonania przeze mnie zakupu nastepnego auta (a uparłem się,ze musi byc kupione w polskim salonie przez poprzedneigo właściciela).Co prawda problem o którym mówimy nie jest istotne przy kilkuletnich autach (powiedzmy do 5 lat) ale pozostawiło mi to niesmak.

MIKE

Opublikowano
Stad wiem, ze po ostatnim wyjezdzie w dluga trase (1100 km) przedluzyly sie wszystkie terminy w komputerze.
Opublikowano
Czyli w Motorze ściemka jakas albo dotyczyło to innych/starszych modeli.

MIKE

Opublikowano

Jakaś ściema.

Nie ma różnicy między samochodami sprowadzonymi z niemiec (Ex-AG) czy nowymi z salonu. Wszystko zależy od sposobu użytkowania.

Przykład: moja matka, 118d 143 KM nowe, przebieg 13.500 km a do przeglądu pokazuje 31.000 km.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM