Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kupiłem e39 i zaględałem pod zderzak przedni z prawej strony jest czujnik jakby od temperatury zewnętsznej taki kikut długi na kostce a z lewej taka sama kostka tylko coś było ułamane bo jest kostka i coś ułamane też był czyjnik tak byśle ale od czego.

druga prośba po prawej stronie pod maską tam gdzie podłancza się żarówki jest mała koseczka coś tam było ale niemiem napewno niejest to regulacja lamp żąrówka długie lub krutkie ani kostka od kierunku.

jest jeszcze jedna kostka w tej wiązce ale orginalnie zaślepiona a to o której pise była używana ale niuewiem od czego jest tylko z prawej strony. pozdrawiam

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.
Opublikowano

Drugi okrągły czujnik po przeciwnej stronie pod zderzakiem jest od temp. zewnetrznej do grzania lusterek.

Lusterka grzeją cały czas. Intensywność zalezy właśnie od temp. z tego czujnika. (kiedyś myślałem że przy załączeniu szyby grzeją ,ale nie.)

Jeśli chodzi o tajemniczą kostkę to najlepiej fotkę wklej.

Możliwe że ktoś coś dokładał a wtedy to... tylko wróżka pozostaje :hand: