Skocz do zawartości

Temperatura - jak przestawic???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bawiłem sie dzisiaj komputrerm pokladowym w moim bmw, test licznikow, wlaczalem ukryte funkcje i takie tam.Przez przypadek nie wiem nawet jak to sie stalo zmienilem wyswietlanie temperatury na klimatronicu i na komputerze na FARANHAJTY(F) ze stopni CELSJUSZA©:/Prosze jesli ktos wie jak to odwrocic do poprzedniego stanu niech napisze. Z goru dziekuje i pozdrawiam.
Opublikowano
wg kolesi z forum E39 - wcisnij przycisk pod predkosciomierzem , nastepnie przekrec zapłon i trzymaj przycisk jeszcze przez 20 s - powinno pomóc
Opublikowano
Niestety przytrzymanie przycisku przez okolo 20 sekund i wlaczenie zaplonu nic nie daje w ten sposob wychodzi sie z testu:(
Opublikowano
Przycisniecie przycisku od kasowania przebiegu i przekrecenie kluczyka do zaplonu u mnie pomaga bez trzymania 20s, jak nie pomoze raz to trzymaj ten przycisk i probuj kluczykiem musi zmienic.
Opublikowano
Juz sobie poradzilem z tym fantem.Rozwiazanie bylo bardzo proste,wystarczylo odlaczyc na krotki czas akumulator aby wszystko wrocilo do pierwotnego stanu:)