Skocz do zawartości

Jak wymienić filtr kabinowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, dzieki z góry za pomoc.

Pozdrawiam,

Tomek.

Opublikowano
Jak w temacie, dzieki z góry za pomoc.

Pozdrawiam,

Tomek.

podnosisz maske, bierzesz srubokret w reke i szukasz na podszybiu dłuuugiej plastikowej oslony. nie ma opcji zeby ja z czyms pomylic...

odkrecasz zdaje sie ze 4 srubki, zdejmujesz pokrywe, wyjmujesz filtr, wkladasz nowy, skrecasz, zamykasz maske i cieszysz sie z dobrze wykonanej pracy :)

po wszystkim zresetuj w komputerze inspekcje. instrukcja jest gdzies na forum, moja zreszta :)

Opublikowano
Dzięki, jutro zabieram się do wymiany.
Opublikowano

eno co Ty robisz , zepsujesz, stac Cię na BMW a nie stać Cię na serwis, ja cie... :shock:

..taki żarcik wobec coniektórych uzytkowników :twisted2:

Opublikowano
hehe :cool2:

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Lubię dłubać w aucie przy garażu z przyjemności, nie z oszczedzania na złotówkach, a i filtr wymieniam raz na kwartał bo mam dzieciaka astmatyka OT
Opublikowano
W zeszłym roku opisałem wymianę w dziale zrób to sam - gotowe recepty.
Opublikowano
Lubię dłubać w aucie przy garażu z przyjemności, nie z oszczedzania na złotówkach, a i filtr wymieniam raz na kwartał bo mam dzieciaka astmatyka OT

..nie zrozumiałeś , ja nie żartuje z Ciebie bo dla mnie to zupełnie normalne samemu robić podstawowe czynności przy własnym aucie...

miałem na mysli uzytkowników , którzy swoimi wywodami na forum niejednokrotnie sugerowali, że człowiek jak już kupi BMW to powinien jeździć nawet dywaniki wytrzepać do serwisu :wink:

i jeszcze jak Cię nie stać to lepiej kupić inna markę :shock: