Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na mojej szybie pojawily sie dosc nieznosne rysy na szybie sa one dosc glebokie da sie to czyms spolerowac jezeli ktos mial z tym stycznosc to prosze o szersza informacje w gre wchodzi tez nowa (uzywana) szyba jak by ktos mial w dobrej cenie w woj. śląskim to bym byl zainteresowany

pozdrawiam

Opublikowano

Mam ten sam problem :cry: , pełno małych wżerów a pod słońce to szyba matowa się robi.

Jeździłem tu i tam i wszyscy mówili że takich rzeczy się nie robi bo można tylko pogorszyć widoczność.

Używek też nie polecam bo mogą okazać się takie same jak twoja. Napewno zaden warsztat nie da gwarancji na taką szybę + montarz !!!

Znalazłem oryginalne szyby z pierwszego montarzu, tyle że bez logo BMW, ale firma ta sama co pozostałych. Cena, za przód, do mnie to 420zł za zieloną z zielonym pasem u góry.

Opublikowano

Witam.

Ja tydzień temu wymieniałem przednią szybę i początkowo też szukałem oryginalnej używki. Gdy zerknąłem na kilka propozycji to stwierdziłem, że są w gorszym stanie od mojej. Nigdzie nie znalazłem używki w stanie, który by mnie zadowalał!

Założyłem zwykłą, nieoryginalną, bez paska (420 zł z montażem).

Polecam! :-)

Opublikowano
na mojej szybie pojawily sie dosc nieznosne rysy na szybie sa one dosc glebokie da sie to czyms spolerowac jezeli ktos mial z tym stycznosc to prosze o szersza informacje w gre wchodzi tez nowa (uzywana) szyba jak by ktos mial w dobrej cenie w woj. śląskim to bym byl zainteresowany

pozdrawiam

AUTOGLASS JAAN (partner)

SADOWA 23

43-100 TYCHY

tel. (032) 219 35 37

Polerują.

Musisz pojechać pokazać szybę, jeśli rysy są głębokie to polerka pogorszy widoczność, zresztą wszystko Ci wytłumaczą.... w używaną się nie pchaj, szkoda kasy.

Ceny na nowe z montażem mają atrakcyjne.

Opublikowano

bylem tam wlasnie 420 zł z wymiana jak dobrze pojdzie to 400 zł bez klipsow jesli sie je daodratowac w polerke sie nie bawia bo twierdza ze usuwa rysy ale zostaja refleksy na szybie uciazliwe noca :(

jak wyczytalem ze poleróje sie tlenkiem ceru tylko narazie nie wiem gdzie go idzie dostac w tychach jeszcze tego sproboje i zobaczymy jaki bedzie efekt a jak nie to nowa szyba :/