Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

mam problem z moja e34, kiedys sciągało mnie zawsze na lewo, teraz ustawiłem zbieżnosc i sciąga mnie na prawo

co jest ? może to byc wina opon ?

Opublikowano

Daj do reklamacji, muszą Ci to poprawić

Im dłużej będziesz tak jeździł to tym więcej opon zetniesz

Pzdr

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."
Opublikowano
Daj do reklamacji, muszą Ci to poprawić

dokładnie, przed ustawieniem zbieżności powinni sprawdzić stan zawieszenia i jeśli coś byłoby nie tak to nie powinni ustawiać tylko poinformować cię że najpierw musisz usunąć ewentualne usterki...

Opublikowano
wszystko jest w stanie igła w zawieszeniu, tylko mam łaczniki stabilizatora do wymiany ale to nie ma ponoc żadnego wpływu. jedną oponke miałem napawianą bo była mała dziurka.
Opublikowano
Sprawdź czy masz prawidłowe ciśnienie w oponach, czy bieżnik jest równomiernie zużyty. Zamień koła przednie z tylnymi.

Popieram... to podstawowa sprawa, o ile oczywiście nie masz luzów w zawieszeniu, a zakładam, że nie robiłeś zbieżności u skrajnego idioty i sprawdził, że nie ma luzów...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

wszystko sprawdził , zero luzów, załże inne koła i zobacze

może byc to ze sciąga mi bo opony zam troche sciete bo smigałem bez ustawionej zbierznosci

Opublikowano

skoro

wszystko sprawdził , zero luzów

to pewnie

może byc to ze sciąga mi bo opony zam troche sciete bo smigałem bez ustawionej zbierznosci

sam sobie odpowiedziałeś :mrgreen:

zamień koła i będzie wszystko jasne...

Opublikowano

zmieniłem na inne koła troche bardziej starte ale równomiernie i minimalnie bardzo lekko na lewo sciaga.

co proponujecie ? ja mysle 4 nówki oponki