Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pytanie może banalne, ale:

Jak już wybierać kolor to który lepszy, ładniejszy czarny czy srebrny??? Wasze opinie.

Do tej pory miałem głównie srebrne auta. Łatwość utrzymania w czystości. Pracuję w serwisie i zdarza się że nawet nowe auta czarne lakiernicy muszą przed sprzedażą polerować, a już przy pierwszym serwisie jest widać pełno rys.

Jak prezentuje się srebrne X5 po lifcie???

Dzięki!!!

Opublikowano
Kolego w moim poście: "Zamierzam kupić X5" są już moje foty z czarnej X5. Widziałem też srebrną ale czarna zrobiła na mnie niesamowite wrażenie.
Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
Opublikowano
Dla mnie czarne auto z czarnym wnetrzem wyglada ponuro, bez w srodku jest bardzo ladny. Co do listew sie zgodze, kiedys chcialem alumioniowe, a teraz wolalbym drewno.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pewnie, że na czarnym aucie wszystko od razu widać - rysy, smugi ale też oczywiście najzwyklejszy kurz drogowy 5 min. po wyjechaniu z myjni :cry2: .

Niemniej ja podpinam się pod opinie kolegów, czarne X5 będzie prezentować się wypaśnie.

Opublikowano
Kolorystyka to kwestia gustu. Mnie z koleji jasne wnetrza (bezowe, popielate) sie nie podobaja ze wzgledow praktycznych. Wole czarne jednolite niz jasne, ale brudne. Ubrudzenie dywanikow, tunelu srodkowego, oparc foteli przednich przez buciki dzieci, ktorym nozki na tylnej kanapie bimbaja :mrgreen: jest nieuniknione w naszej strefie klimatycznej . W domu dla odmiany wybieram kolory cieple, przytulne itp.