Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić te opony z allegro. Doradzcie coś od siebie. Nie mam zielonego pojęcia na co zwracać uwagę przy kupnie opon. Wiem że napewno na firmę. Jestem przekonany do michelin`ów i pirelli. Jeździłem przeważnie na michelin`ach. Rok temu na serii NX. Ciiche były i świetne na wodę. Co sądzicie o tych? Takie same chcę kupic na przód tylko 215tki

http://allegro.pl/item577176885_fajne_opony_225_45_17.html

Opublikowano
Ja mam teraz Pilot Sport PS2 w tym samym rozmiarze i na zakrętach są bajka :cool2:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Polecam opony Michelin, Continental i Vredestein. Sa lepsze od calej reszty pod kazdym wzgledem a szczegolnie jesli chodzi o to,ze te opony sa zawsze proste i nie ma problemow z wywazaniem.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
Chce kupić te opony z allegro. Doradzcie coś od siebie. Nie mam zielonego pojęcia na co zwracać uwagę przy kupnie opon. Wiem że napewno na firmę. Jestem przekonany do michelin`ów i pirelli. Jeździłem przeważnie na michelin`ach. Rok temu na serii NX. Ciiche były i świetne na wodę. Co sądzicie o tych? Takie same chcę kupic na przód tylko 215tki

http://allegro.pl/item577176885_fajne_opony_225_45_17.html

Jak chcesz kupić używki,to pierwsze na co bym zwrócił uwagę to rocznik,jak mają więcej niż 5 lat to omijaj szerokim łukiem,nawet jak bieżnik jest w bd stanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Piloty to b.dobre opony. Mozna je kupić w cenie ok. 600zł. Jeździłem na takich dwa letnie sezony w Audi. Było OK.
Opublikowano
Witam wszystkich! Panowie mam pytanie odnośnie opon letnich firmy TOYO model PROXES T1R może ktoś jeżdził na takich i mógłby sie wypowiedzieć czy to dobry wybór, jak sie na nich jeżdzi ? itd. Pozdrawiam
Opublikowano

Dokładnie.

Opona wyłącznie dla wielbicieli serii F&F niekoniecznie umiejących jeździć na tle dobrze, żeby właściwie ocenić parametry opony.