Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
otórz wypadła mi jakaś okrągła wtyczka z pod kierownicy dość duża a niedziała mi wskażnik paliwa czy to moze być to?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolego,

podaj troche wiecej szczegolow, bo jakas okragla wtyczka spod kierownicy to mysle ze srednio pomoze w identyfikacji, jak ci nie dziala wskaznik paliwa to moze plywak w baku Ci sie uszkodzil albo masz cos nie podpiete pod zegary

napisz dokladniej co Ci wypadlo spod tej kiery, a najlepiej jakbys fotke dolaczyl

pzdr

yaz

Opublikowano
no z fotą bedzie ciężko bo auto mam w kraju a ja jestem za granicą więc powiem tak.Pływaki sprawdzone,więc coś przy zegarach na bank a zauważyłem tą wtyczkę o której pisałem wyjechała mi z pod kierownicy z tego co oglądałem na fotkach forumowiczów jej umiejscowienie jest z lewej strony tak jakby za włącznikiem świateł.Okrągła wielkości zaktętki od koncentratu i ze 4 albo 6 wtyków czy to może być od wskażnika?pozdrawiam.
Opublikowano
otórz wypadła mi jakaś okrągła wtyczka z pod kierownicy dość duża

może gong ci wypadł :mrgreen:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
może-temp na zewnątrz pokazuje caly czas -37 stopni sam juz niewiem od czego to moze byc a fizycznie nie moge tego sprawdzic bo jestem za granica wiec chce złapac troche wiedzy teoretycznej....
Opublikowano
No obstawiam że to jest ta kostka kształtem dokładnie taka sama -co mi nie powinno dzialać jak jest wypięta i gdzie ją zapiąć?
Opublikowano
Sygnał dzwiękowy np. jak nie zgasisz swiateł, wyłączysz motor i otworzysz drzwi.

o tym informuje "brzęczyk"

Albo jak temp. zewnętrzna spada do +3 st. to nie usłyszysz sygnału dzwiekowego o tym fakcie. :cool2:

o tym informuje gong

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/