Skocz do zawartości

schemat bezpieczników w e46 - ma ktoś ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spaliłem najprawdopodobnie bezpiecznik od gniazda zapalniczki ( nie chciało mi się zlutować porządnie cbradia )

nie działa a bez cb jazda po warszawie ostatnio to spore ryzyko

z instrukcji już wiem gdzie sa bezpieczniki :) jeszcze nie zaglądałem ale po pracy zajże i wymienie spalony bezpiecznik

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
:search:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=549867#549867

:search:

bez cb jazda po warszawie ostatnio to spore ryzyko

dlaczego?

dzięki za schemacik , wychodzi że to 47

a o cb chodzi o to że zaobserwowałem zwiększoną aktywność drogówki , ustawiąją sie w takich dziurach że bez szans na zauważenie ich z odległości wiekszej niż 5 m , dodatkowo mają kilka przenośnych fotoradarów + kilka nieoznakowanych , ostatnio dostałem zdjecię ze straży miejskiej i o zgrozo na krakowskiej jechałem porażającą prędkością 80 km/h - wogóle nie widziałem fotoradaru :) wiem gdzie stali ze zdjęcia , przed pętlą na okęciu w strone janek , musieli w nieoznakowanym samochodzie strzelić, ostanio też widziałem na al jerozolimski z fotoradarem stali na chodniku na światłach gdzie się rozwidnia al jerozolimskie i wawelska , farta miałem bo mnie światła złapały , no i moge tak mnożyć , jeżdże codziennie i wiem gdzie zwykle stoją - tylko że właśnie ostatni ustawiają się w bardzo nietypowych miejscach

no i nie oszukujmy się , kto jeździ 50-tką po warszawie , mają dziure w budżecie i łatają ją a powyganiali ich z komend , ostanio na krakowskiej na odcinku 5 km były 3 ustawione radiolki .

naprawde nie chce mówić ile razy mnie cb uratowało od mandatu , jeżdże na cb nawet po Warszawie a zwłaszcza wieczorami kiedy jest luźno i można szybciej sobie pojechać

niestety ale jest tak że tam gdzie Policja potrzebna to jej nie ma obserwuje to na codzień , za to zwykle chowają się po dziurach i krzakach i kasują kierowców i jeszcze ordynarnie się śmieją z ciebie żeś frajer i dałeś się złapać (miałem taki przypadek) , straciłem szacunek do policji warszawskiej kiedy mi próbowali ukraść starą e36 , połamali mi wszyskie zamki , nie mogłem się doststać samochodu , ponad godzine w 4 osoby próbowałem się włamać do samochodu , drutami i innymi patentami , mineło nas z 5 radiowozów , nawet jeden się nie zatrzymał i nie zainteresował ,

dlatego mam takie a nie inne zdanie o policji , a o strazy miejskiej wogóle nie będe się wypowiadał

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS