Skocz do zawartości

Naprawa skórzanej tapicerki - okolice Wa-Wy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie do szanownych forumowiczów - poszukuję sprawdzonej firmy zajmującej się naprawą i renowacją skórzanej tapicerki w aucie. Znazłem wiele firm specajlizujących się w temacie Tapicerstwo Samochodowe. Problem w tym że po samej stronie nie sposób ocenić czy warsztat robi to profesjonalnie. Dlatego zwracam się do Was z pytaniem czy ktoś już przprowadzał naprawy 'skóry' w aucie i może polecić jakąś firmę?

Dodam że akurat u mnie roboty nie ma dużo bo autem jeździła jedna osoba i prócz jednego(!) pęknięcia na fotelu kierowcy reszta foteli jest ok (tylne wyglądają niemal jak nowe).

Jeśli temat umieściłem w złej kategorii to proszę adminów/moderatorów o przeniesienie go do właściwego miejsca.

...... V8 ...... :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Hmm... organoleptycznie powiadasz? A wiesz może jak z cenami bo na stronce niestety nic na ten temat nie ma...
...... V8 ...... :)
Opublikowano
ul Jagielonska tuz przy LO Wladyslawie tapicer starej daty troche trwa jesli robi renowac do staroszka ale wykonanie pierwsza klasa
Opublikowano
Hmm... organoleptycznie powiadasz? A wiesz może jak z cenami bo na stronce niestety nic na ten temat nie ma...

Skorzystałem z usług, i jestem bardzo zadowolony. Koszt to kwestia zależna od tego co trzeba zrobić, ja z uwagi na dłuższy wyjazd zabrałem się za renowację kompletną wnętrza choć było bdb - ale teraz jest idealne :) Widziałem co można zrobić ze zniszczonej skóry i jestem pod wrażeniem.