Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najgorsze jest to że nie wiedziałem jak to wyjąć, wkońcu udało sie długim kijem, nie chce nawet myślec co by był jakby to zassało do nawiewu i dostać taką gumą w twarz, wypadek gwarantowany podczas jazdy.
Bandyci Mają Wszystko
Opublikowano
Wymienia dziś filtry węglowe, kabinowe, patrze a tam dziwy w środku, czy to mogło zostać zassane, czy jakiś dowcipny mechanik to tam włożył?

Patrz foto

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/13b363310b4edaa3.html[/img]

hej,pomijam gume ,chcialem zapytac ile kosztuja w polsce takie filtrya+czy sa oryginaly i zamienniki?jaka roznica i co ile sie to wymieniac w poprzedniej przez 5 lat niewymienilem wiem ze to daweno bylo po filtrach ale teraz bym zadbal ladniej pachnie w lecie i zdrowiej napewno z goru dzoieki
Opublikowano
140pln 2 szt filtron.
dzieki,popatrze u siebie moze porownywalna cena
Opublikowano

niewiem z kad kolega wzia cene 140 pln-ow ale ja zaplacilem za 2 szt. filtrow kabinowych (weglowych) 65 zeta!!! mechanior powiedzial ze sa jedne z lepszych!!!

pozdrawiam matty!!!!

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
Hej,w najczarniejszym scenariuszu to cos pod wplywem zasysanego powietrza moglo sie napompowac eksplodowac i uszkodzic kawal samochodu. :diabel_smiech:
m3GreenHell
Opublikowano
Dobre :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie ubawiłem czytajac posty na forum hehe, apropos wymiany, płaciłem 110zł za dwie sztuki filtrona chyba wiem, ze z tym węglem a nie same czyste filtry