Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ostatnio po wymnianie akumulatora na nowy cos sie porobila z centralnym ,jak zamnke go to po ok 8H zastane go otwartego ,moze ruszylem jakis przekaznki od centralki?? pozd.dla wszyskich!!!!! :lol:
Opublikowano
hyh, u mnie tez tak jest odkad popsulo sie zamykanie w drzwiach kierowcy, potrafi sie otworzyc sam, ale nie zawsze, nie ma reguly na to...ktos wie co to moze byc?
Opublikowano
miałem w zeszłym roku identycznie, u mnie winę ponosił moduł komfortu pod tylnia kanapą - ten zielony, coś mu tam nie stykało czy coś i czasem otwierał centralny, też nie było reguły kiedy...
Opublikowano

miałem podobnie

jak zamykałem kluczykiem od strony kierowcy, po zamknięciu jak chciałem wyciągnąć kluczyk otwierały się wszystkie drzwi ( kluczyk dość cięzko przekręcał się w zamku ) popsikałem wd40 i problem znikł

przynajmniej u mnie :mrgreen:

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
witam jak wyglada ten modul komfortu u mnie jest tylko 2 zolte przekazniki +siwy i dwa czarne choby komp.pod plastikiem
Opublikowano
Ja w moich poprzednich e34 mialem podobnie z tym ze gdy zamykalem go o tej porze roku z pilota czesto za chwile sam sie otwieral. W obydwu przypadkach wina byl zamarzajacy zamek przednich drzwi od strony pasazera.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
witam jak wyglada ten modul komfortu u mnie jest tylko 2 zolte przekazniki +siwy i dwa czarne choby komp.pod plastikiem

a który rok twojej bmw? bo w starszych to podobno inaczej jakoś było

Opublikowano
Witam moje bmw to 535 z 88'

moje jest z 94 więc ci za bardzo nie pomogę, niech się ktoś wypowie kto ma starszy model, z mojej wiedzy to w starszej wersji jest taka czarna puszka i to jest chyba ten moduł, ale głowy nie dam.

Opublikowano
No wymienilem ten modul ( ta czarna skrzynka) po prawej stronie no i nic ,chyba to bendzie cos w zamkach?
Opublikowano
witam hehe chcem sie pochwalic !!!samo sie naprawilo sam niewiem jak moze sie kajs woda dostala czy co niewiem ,tylko stracilem 50zl za modul ale to nic wazne ze dziala hehe pozd.
Opublikowano
Witam! A wiecie może co to jest,że jak popada deszcz to centralny w tylnych lewych działa a jak jest sucho to nie :doh: Dodam,że zdejmowałem tapicerkę i na próbniku był prąd podczas zamykania drzwi a jednak nie ruszało to zamka i drzwi pozostawały otwarte. A jak tylko jest mokro to działa.
Opublikowano

CZesc

Witam! A wiecie może co to jest,że jak popada deszcz to centralny w tylnych lewych działa a jak jest sucho to nie :doh: Dodam,że zdejmowałem tapicerkę i na próbniku był prąd podczas zamykania drzwi a jednak nie ruszało to zamka i drzwi pozostawały otwarte. A jak tylko jest mokro to działa.

No moze masa ??