Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

GAZ to temat rzeka. Wiadomo ze cala bajka jest w tym KTO TO ZAKŁADA.

Proszę wiec o pomoc. :?: WROCŁAW

PS. mysle o STAG 300

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Dobry zakład jest na ulicy robotniczej, jadąc od strony dworca świebodzkiego będziesz go miał po lewej pomiędzy starymi magazynami w podwórku, jakieś 100m od ulicy. Bardzo dobrzy fachowcy i znają się na robocie.

501 169 102 - pan Rafał. Zadzwoń i popytaj.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
ja polecam gościa pod Wrocławiem Wróblowice ul Lutyńśka, zna się na rzeczy, mam założony stag 300 od 2 lat i żadnych problemów - na prawdę polecam!!i cena konkurencyjna
Opublikowano

Szerokim łukiem omijaj Abart na ul Krzemienieckiej. Dziesięciu fachowców i każdy gada co innego i inaczej ustawia program. Do tego kręcą ciśnieniem w reduktorze na lewo i prawo. Jeden ustawi, drugi przyjdzie i mówi, że jest źle ustawione i dalej kręci, potem trzeci i to samo. A jak było do du.. tak dalej jest do du... Dodam, że za każdym razem kręci inny fachura.

PS. Aby ustawić dobrze temperaturę przełączania się na gaz musiałem jeździć trzy razy i skończyło się tak, że kupiłem sobie interfejs i sam to ustawiłem. A i jeszcze jedno - od zdania "zrób sobie dobrze benzynkę" to już mi uszy zwiędły. Od kiedy mam interfejs moje problemy się skończyły.

Opublikowano
Ja zakładałem w Jakarcie na Legnickiej-auto śmiga doskonale i naprawde paki niewiele więcej niż benzyny.Szef niewiele zna się na samochodach,na szczęście zatrudnia dobrych pracowników.Jak coś więcej to pisz na priv.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano

WITAM

Ja z kolei polecił bym ci gościa z Krotoszyna, zakładał mi do 525 e34 oraz e39 540 auta chodzą bardzo dobrze, auto nawet nie jęknie kiedy przechodzi na gaz zresztą na BMW SPORT jest mój wykres z hamowni tej samej co był FRANK, możesz zobaczyć różnicę między gazem a bendzynką. ADAM Tel 662294273 lub 062 7252847. Możesz powołać się na mnie zawsze jakiś upust. Sebastian z kobylina od srebrnej kombi 540, i czarnej kombi 525

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam!

Odświeżam temat... Zna ktoś może serwis Auto Gaz Centrum w Głogowie (woj. dolnośląskie)?

Proszę o opinie.

Proszę również o opinie n/t innych "gaziarzy" we Wrocku, których możecie polecić.

Pozdrawiam,

Mateusz

Opublikowano
Tak. Ja mam instalkę od Dominika. Głównie zakłada landi renzo. Takową również posiadam od niecałego roku i po ponad 15tys nie narzekam. Wymieniłem filterki kilka miesięcy temu i tyle. Chyba jako nieliczny w mieście ściąga kolektory ssące w autach. Inni uważają, że nie potrzeba
Opublikowano

Jeśli żadna z ofert lokalnych nie będzie Wam pasować, zapraszam, jak już wielu Klientów z Wrocka - do nas. Półtorej godziny A4, pod Gliwicami.

Gwarancja 3 lata bez limitu kilometrów, albo 100.000 km bez limitu czasu.

Opublikowano
Jeśli żadna z ofert lokalnych nie będzie Wam pasować, zapraszam, jak już wielu Klientów z Wrocka - do nas. Półtorej godziny A4, pod Gliwicami.

Gwarancja 3 lata bez limitu kilometrów, albo 100.000 km bez limitu czasu.

POLECAM ja i kilku moich znajomych, którzy też montowali w BMW

(można poczytać w galerii mojej byłej e46 330Ci)

no i pozdrowienia dla P. Sebastiana :)