Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Padły mi katalizatory w moim 2.8 i dxwięk wydobywający się z wydechu jest przeokrutnie ochydny. Wie ktoś od czego mogę zastosować tłumiki środkowe, żeby było mega cicho ? Takie żeby pasowały wymiarami wlot/wylot oraz oczywiscie gabarytowo.
Opublikowano
Seryjnie 328 miało takie same tłumiki jak 325 i M3. Co do zamienników i tuningowych to cichsze od oryginalu na pewno nie będą, chociaż ja mam remusa i głośny nie jest, tyle że taki ostry dźwięk ma.
Części używane do E36 i E38 !!! TANIO
Opublikowano
Zamiast katalizatorów wspawaj proste rurki, wyjdzie najtaniej, a o zwykłych puszkach są różne opinie, no najwyżej, że chcesz stracić trochę mocy...
Opublikowano

Zomiast wstawiać zwykłe rurki będziesz miał fatalny dzwięk,wstaw tłumik przelotowy

[640:480http://images39.fotosik.pl/56/c0c7f01fb813f325.jpg' alt='c0c7f01fb813f325.jpg'>]

Opublikowano
nie nie nie przerabialem to u siebie i wspawalem dwie zwykle rurki nie zadne tandetne strumienice i co w aucie cichutko dopiero powyzej 3,5 tys obrotow zaczyna sie piekne brzmienie wcale nie glosne w sam raz pozdrawiam
Opublikowano
Właśnie mam wspawane rurki i tandeta dźwięk jak daj spokój. Te tłumiki środkowe AWG da rade wstawić ze dwa ? Chce na serio mieć baaardzo cicho w aucie.