Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj rano byłem na sprawdzeniu alternatora. "Fachowcy" mi go wyjęli a następnie włozyli tylko że od tego momentu przestała działac kontrola trakcji (komputer oczywiście tez złapał błąd). Co może być tego przyczyną?? Czy tam gdzieś są jakieś przewody lub centralka od kontroli trakcji. Pomóżcie bo się chłopaki wypięli mówiąc że oni nic tam nie ruszali... :mad2:

Opublikowano
Pomóżcie bo się chłopaki wypięli mówiąc że oni nic tam nie ruszali... :mad2:

Fuck !!. Nie wiem jak z tą kontrolą trakcji jest ale mnie rozpieprza jak słyszę że znowu kogoś w d..e załadował jakiś mechanik. To największa bolączka naszych maszyn - brak porządnych mechaników. Chłopie, jedź do nich i mają to zrobić!! zanim zaczęli grzebać kontrola działała i ma działać !! qrwa :mad2:

Opublikowano
Witam,

Dzisiaj rano byłem na sprawdzeniu alternatora. "Fachowcy" mi go wyjęli a następnie włozyli tylko że od tego momentu przestała działac kontrola trakcji (komputer oczywiście tez złapał błąd). Co może być tego przyczyną?? Czy tam gdzieś są jakieś przewody lub centralka od kontroli trakcji. Pomóżcie bo się chłopaki wypięli mówiąc że oni nic tam nie ruszali... :mad2:

Ja widzę tylko jedną przyczynę. Linka która idzie od sterownika przepustnicy (sterowanego przez ASC). Musiał się jakiś położyć przy wyciąganiu alternatora. Sprawdź to.

pozdr

Mariusz

Opublikowano
Ja widzę tylko jedną przyczynę. Linka która idzie od sterownika przepustnicy (sterowanego przez ASC). Musiał się jakiś położyć przy wyciąganiu alternatora. Sprawdź to.

pozdr

Mariusz

Przychylam się oponii Kolegi z postu powyżej, że to zsunięta linka

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png