Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie. Błąd, który występuje zbyt często (widać po tematach na forum) a przyczyna jest zazwyczaj banalna - zaśniedziałe styki etc. Da się to zrobić za pomocą kabelka tak jak przy kasowaniu oil service? I gdzie siedzi centralka? Chciałbym przeczyścić tam styki (mam 4 poduszki - drzwi+pasażer/kierowca)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak latwo to sie nie da jak inspekcje. Potrzeby jest interface i komputer zerknij do watku o INPA i DIS na forum :search:
Opublikowano
Tak jak kolega mówi-nie da się tak łatwo, a przyczyną z tego co widać na forum to chyba najczęściej jest mata w siedzeniu pasażera :)
Opublikowano
Tak jak kolega mówi-nie da się tak łatwo, a przyczyną z tego co widać na forum to chyba najczęściej jest mata w siedzeniu pasażera :)

to w E36 jest mata pasażera? Miałem pasażera przy uruchomionym silniku i niezapiętych pasach i kontrolka mi się nie paliła... Jak mam to rozumieć?

Opublikowano

to w E36 jest mata pasażera? Miałem pasażera przy uruchomionym silniku i niezapiętych pasach i kontrolka mi się nie paliła... Jak mam to rozumieć?

jest czujnik którego zadaniem jest dostarczenie informacji do komp czy podczas uderzenia na fotelu pasażera ktoś siedzi czy nie żeby bez potrzeby nie musiało wywalić poduchy pasażera.