Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferty - tak ale nie na priva, ale nie ważne bo nie mam ochoty się tym zajmować, bo nawet gdybym znalazł elektronika, który by się tym zajął, to cena za takie urządzonko i tak byłaby duża - a wtedy chętni by poodpadali. Bruce ma własną firmę elektroniczną więc jemu jest łatwiej.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images38.fotosik.pl/9/a88067e3581a352d.jpg :twisted2: :norty: :modlitwa: :dance:

Opublikowano

Wielkie dzieki, siekierka na twoją cześć ! właśnie o taką pomoc mi chodziło.

PS. Swoją drogą dostałej juz z 3 oferty na priva z forum

thestructor kupiłeś coś ?

Też się przymierzam do 520d z 2008r., myślę że na razie wystarczy.

Napisz jak się robi u tej miłej Pani zakupy.

Opublikowano

Hej

Kupiłem :D jedyny właściwy kolor ;) koniec roku 2006. 520d 40K przejechane, ale nie kupiłem od tej miłej Pani... Jakieś fotki wstawie niedługo

A wrażenia? Całkiem zajebiste, zawija droge jak dla mnie profesjonalnie, a przesiedłem sie z audi tt gdzie mocy tez mało nie było

Najlepsze jest ze pali 7,5 w miescie a nie 15 :D

Hmmmm
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej

Kupiłem :D jedyny właściwy kolor ;) koniec roku 2006. 520d 40K przejechane, ale nie kupiłem od tej miłej Pani... Jakieś fotki wstawie niedługo

A wrażenia? Całkiem [bAD], zawija droge jak dla mnie profesjonalnie, a przesiedłem sie z audi tt gdzie mocy tez mało nie było

Najlepsze jest ze pali 7,5 w miescie a nie 15 :D

Mozesz zdradzic za ile kupiles? Moje E60 jest bardzo podobne - czarne 2006r produkcja I rejestracja 2007.

Opublikowano

Trochę nam się tych E60 wysypało.

Oto mój nowy nabytek:

http://images46.fotosik.pl/60/79c96e98cfe9dc5c.jpg

Jest to moje pierwsze BMW i po tych paru dniach stwierdzam, że na pewno nie ostatnie.

Wrażenia z jazdy doskonałe - auto mi dało coś czego dokładnie oczekiwałem - z jednej strony jest to wygodna limuzyna, którą sobie dostojnie po mieście się poruszam, ale w każdej chwili jestem w stanie wydobyć z niej potwora, któremu mało które auto na drodze sprosta. Takie coś tylko w Erze, albo w BMW :8)

Kal800