Skocz do zawartości

Zberzność/geometria - jakie ceny i gdzie pojechać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Musze pojechać ustawić koła. Tylko nie wiem jeszcze gdzie, póki co to zbieram opinie o warsztatach. Napotkałem się na ceny od 70-110zł, za 110 przy użyciu lasera ustawiają, ale to tylko ułatwienie dla mechanika. Gdzie lepiej pojechać? Tam gdzie taniej czy tam gdzie mają nowocześniejszy sprzęt? Może ktoś poleci jakiś warsztat w okolicach Zabrza?

pozdrawiam

http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano

Hej,

ja też ustawiam na stacji kontroli kolo siebie.

mają porzadny sprzet i pomimo, ze mam lun na przekładni to auto jedzie prosto :)

/Andrzej

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Bardzo polecam w Katowicach warsztat u p. Dudy tel. 32 2027870

Bardzo konkretny człowiek i ceny bardzo przystępne.

pozdrawiam,

• Członkowie klubu
Opublikowano
Witam wszystkich :D

Bardzo polecam w Katowicach warsztat u p. Dudy tel. 32 2027870

Bardzo konkretny człowiek i ceny bardzo przystępne.

Potwierdzam, najlepszy fachowiec na Śląsku! Wożą do niego auta ze wszystkich ASO :norty:

http://geometria-podwozi.pl/

Opublikowano
Witam,

Musze pojechać ustawić koła. Tylko nie wiem jeszcze gdzie, póki co to zbieram opinie o warsztatach. Napotkałem się na ceny od 70-110zł, za 110 przy użyciu lasera ustawiają, ale to tylko ułatwienie dla mechanika. Gdzie lepiej pojechać? Tam gdzie taniej czy tam gdzie mają nowocześniejszy sprzęt? Może ktoś poleci jakiś warsztat w okolicach Zabrza?

pozdrawiam

Kolego polecam Car Service Fabryczna Tychy 329 11 63

ustawiali - poprawiali po:

Feuvert Katowice (robili x2 razy zaplacilem raz), Data Auto Tychy (ustawiali 4 razy zero zapalt), Katowice - Duda (ustawili super auto ale nie wg danych producenta tylko wg swojego widzi misie :) nie plywało ale kiera była krzywo oddali kase), CSF - ustawiał chyba 2h ale był luksusik :) polecam tych magików

brokat_
Opublikowano
najlepiej tam gdzie maja sprzęt z czterema czujnikami/laserami a nie tylko dwoma i pamiętaj, jak masz cos wybite w zawieszeniu to nie ustawiaj zbieznosci tylko zrób to po wymianie
Opublikowano
najlepiej tam gdzie maja sprzęt z czterema czujnikami/laserami a nie tylko dwoma i pamiętaj, jak masz cos wybite w zawieszeniu to nie ustawiaj zbieznosci tylko zrób to po wymianie

właśnie dlatego jadę, bo wymieniałem wahacze. Do Katowic mi nie po drodze oraz Tych. Spróbuje w centrum Zabrza w Moto Teście, są autoryzowanym serwisem fiata, znajomy mechanik ich polecił i nawet przypadkiem właściciel jednego z większych warsztatów zrobił to samo. Podobno bardzo dobrze ustawiają. Przekonam się jak pojadę.

Dzięki za pomoc

http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg