Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam maly problem potrzebuje przeciagnac kabel anteny CB do bagaznika i nie mam pojecia jak ja zlozyc :(

Czy ktos wie jak to zrobic zlozyc tylna kanape nie dzielona??

Opublikowano
Witam. Mam maly problem potrzebuje przeciagnac kabel anteny CB do bagaznika i nie mam pojecia jak ja zlozyc :(

Czy ktos wie jak to zrobic zlozyc tylna kanape nie dzielona??

chyba wersja nadwozia ma tu kluczowe znaczenie?

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
a jak sprawdzic jakie mam nadwozie?

stanąć z boku samochodu w odległości ok.10m(powinno wystarczyć)

coupe,sedan,touring,cabrio,compact-to są wersje nadwozia

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

pewnie masz cala kanape wiec jest na zatrzaski...

oparcie - od gory je pociagnij w strone foteli przednich i wyskoczy, pozniej unies do gory

najlepiej najpierw zdejmij dolne siedzisko ciagnac je do gory /tez jest na zatrzaskach/

jak masz dzielona kanape/kladziona to masz w bagazniku raczki za ktore sie ciagnie, oddzielnie lewa i prawa strona

Opublikowano
Ja w sedanie nie mam niestety składanej kanapy, ale gdy położę podłokietnik i "odkleję" skórzaną "zaślepkę", która trzyma na rzepy, jest tam otwór średnicy kilku centymetrów. I właśnie przez ten otwór przeciągnąłem kabel od anteny.
E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
w obecnej E 46 nie mam składanej kanapy ale w poprzedniej miałem i składa sie trzeba otworzyć bagaznik i tak na gurze p rogach są klamki do składania
Opublikowano

oki juz po problemie :) Dzieki premier :) To byla jego opcja wszystko jest na zatrzaski :) zajelo mi to 10 minut. W bagazniku na samym srodku mialem otwor do bagaznika i zaslepke plastikowa i tamtedy przeszedl elegancko kabelek :)

Jeszcze raz Dzieki za pomoc :)

Pozdrawiam :)

• 8 lat później...
Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić e46 sedan. Dzisiaj oglądałem jedno, z tego co widziałem to nie miało ono składanego oparcia tylnej kanapy. Moje pytanie brzmi; co się stanie kiedy "ręcznie" wyciągnę kanapę wraz z oparciem? Czy po ściągnięciu oparcia będę miał dostęp do bagażnika, czy może za oparciem jest jakieś np. wzmocnienie, blacha czy coś takiego? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

lord_Simon Dzięki, widzę, że wkleiłeś jakąś grafikę. Niestety nie mogę jej otworzyć, czy możesz spróbować jeszcze raz albo wysłać mi na maila? [email protected]

A może ktoś z Was mógłby mi poprostu napisać jak to będzie wyglądało po wyciągnięciu oparcia?

Dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie żadna grafika tylko kropka :-) Napisałem najpierw, że w bagażniku pod półką są takie dzwigienki ale później doczytalem, że nie we wszystkich sedanach, to skasowałem posta. :wink: W każdym razie bardzo wątpię, żeby tam była jakaś dodatkowa blacha. Ściągniesz oparcie i pewnie będzie dostęp do bagażnika.
Opublikowano
W mojej E46 sprawa wygląda tak, że po zdjęciu oparcia natykam się na blachę, nie mam możliwości zwiększenia powierzchni bagażowej, otwórz bagażnik i zobaczysz co będzie. :wink: