Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No rozpisac to sie nie rozpisali. Ale nie ma co wymagac... to tylko AŚ. Zawsze mozna prenumerowac 'BMW Trends' tam raczej bedzie wiecej info;)
Opublikowano

Słuchajcie ale druga strona... Ile można napisać o aucie na 16stronach wklejając jeszcze mase tabelek i grafik?? Trzy zdania na krzyż... Dodali ten dodatek, który pan Xiński kręcił po pracy, żeby się powszechnie wszyscy rzucili do kiosku... Połowa będzie później kupowała AŚ i misja wykonana... Obskoczą wszystkie marki ze swoim 16stronicowym "od A do Z" i mają kupe klientów do ich mega gazetki, w której pan kowalski z Brzymbrzułka pyta czy jak będzie zdejmował klemy z aku to czy ma wyłączyć korki w domu i włożyć gumofilce bo go prąd zabije... no ludzieeee... Nam potrzebne jest nowe 1000stronne sam naprawiam o samej E36... Aby każdy element dokładnie opisali itd...

Poradnik BMW od A do Z hehe... mnie rozbawili... A seria 8?? Co zapomniało się?? A seria 7 model E32... przeoczonko?? Sprawdzili na allegro ile jest najwięcej wystawionych bum i nakreślili "super poradnik"

Ja bym takie coś pijany w toalecie nakreślił... A ceny napraw?? Tu mnie położyli...

Dalej... Bo to nie koniec mojej jazdy po AŚ (a jakże :twisted2: ) BMW E36 od 4tyś - chyba żartują... Nie no oki... Zdezelowany anglik mieści im się w skali... Ale E39 od 16tyś?? Oni chyba to allegro to tylko pod kątem ilości sprawdzali :roll:

A wystarczyło by te 16 super stron nazwać "Naprawa klekoczącego rozrządu silnika M40" dać dobry opis z fotkami i mają moje uznanie... Tak to mam tysiąc pierwszy artykuł o BMW po którym wiem "że się dobrze prowadzi"... Tylko co mi po tej informacji skoro mogę się tego dowiedzieć po jeździe próbnej w komisie, albo przy zakupie aut...

No to narazie tyle... Ale jak mi się jeszcze coś przypomnie to dopisze :twisted2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano
a co - sądziliście ,że jak napiszą o problemach z żaluzją chłodnicy w 320d to ludzie rzucą się do kiosku aby szybko połknąć wiedzę na temat tejże sławetnej żaluzji. No błagam . I uprzedzam ,że nawet jeśli wydadzą poradnik nawet o samej E46 lub E39 to nikt z nas nic ciekawego się tam nie dowie. A tak a propos - czy wiedzieliście że E46 dobrze hamuje i świetnie trzyma się drogi ? :mrgreen: :clap:
Opublikowano

Jak dla mnie, poradnik ten to jeden wielki "bełkot". Po prostu - napisali, że, jest taka marka jak BMW (oczywiście tylko seria 3, 5 i 7).

Niektótre informacje (zdania) są żywcem przepisane z innych materiałów z którymi miałem styczność juz dawno temu.

hehe. :)

Opublikowano

no i jest "przeciętnie wykonane" :]

Bo porównali z Loganem, który jak się okazało po wpłaceniu zaliczki za reklamę przeszedł do klasy luksusowych limuzyn :).

A jak wam wujek Piotr pisał, żeby nie kupować ..... było słuchać :P:P

Pozdrawiam,

P.S. szkoda tylko, że ro "barachło" jest dalej reklamowane na głównej stronie forum - ale cóż reklama dźwignią handlu.

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Natomiast na ta pozycję mam ochotę:

http://motoryzacyjna.pl/p21480-bmw/57

Polecam - bardzo ładnie wydana książka - kupiłem ją latem zeszłego roku nad morzem na jakimś stoisku z książkami przecenionymi za 70 PLN

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska