Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktos wiec jak mozna rozebrac i nie uszkodzic tyl fotela pasazera?zagladalem dzisiaj do niego i probowlaem sie tam dostac ale nie wiem od czego zaczac i nie chcialbym czegos polamac a chce synowi zamontowac zaglowek z dvd zeby mogl milo spedzac podroz :D

zauwazylem ze tyl fotela sie odgina tylko co dalej? z gory dzieki

Opublikowano
jak wszystkie kolego te twoje 70 postow sa takie szczegolwe to niezle,, gratuluje. Masz problem z pomoca - nie pisz wogole :shock:
Opublikowano
poczytaj wszystkie posty marco pozniej komentuj, a jak masz takie problemy, zapytaj moze adama słodowego - ja osobiscie wstydzilbym zawracac głowy chłopakom takimi pierdołami
Opublikowano
Witam, czy ktos wiec jak mozna rozebrac i nie uszkodzic tyl fotela pasazera?zagladalem dzisiaj do niego i probowlaem sie tam dostac ale nie wiem od czego zaczac i nie chcialbym czegos polamac

No i słusznie.

A jakie masz fotele ? Łamańce komfort czy sportowe z wysuwanym podkolannikiem ? W tych pierwszych oidp tył fotela jest wsunięty (od góry patrząc na normalną pozycję fotela) tylko na klipsy, których nie widać, a klasyczny fotel, jest też wsunięty od góry + przykręcony od dołu (torx) i po odkręceniu śrubek musisz ciągnać do góry żeby zdjąć plecy.

Opublikowano
poczytaj wszystkie posty marco pozniej komentuj, a jak masz takie problemy, zapytaj moze adama słodowego - ja osobiscie wstydzilbym zawracac głowy chłopakom takimi pierdołami

tez ciebie nie pytam - i tak bys nie wiedzial - bo wnioskuje ze jakbys wiedzial to bys napisal - a tak wsyd napisac ze sie nie wie i wtedy pozostaje tylko taki komentaz jak napisales :P

mega dzieki pimposh - w weekend bede rozbieral.

Opublikowano

INNOVATE 2 zagłówki z odtwarzaczem DVD/DivX koszt 1250 zł www.pixmania.com wyrzuca sie stare zagłówki wklada te, czas 5 min i po problemie a jesli chodzi o TIS - Technical Information Service

W programie poruszamy się na dwa sposoby:

- wybierając konkretny model bmw, rocznik itp

- lub wpisując ostatnie cyfry kodu VIN naszego pojazdu wystarczy wpisać w google "tis bmw"

Więc zanim zaczniesz kogoś obrażać i równać go do swojego(mizernego) poziomu IQ(jeśli wiesz co to znaczy), zastanów się zanim zaczniesz zadawać takie kretyńskie pytania i pisać jeszcze głupsze odpowiedzi

Opublikowano

prosze o zamkniecie tematu - widze ze kazdy jest madrzejszy - ale szkoda ze na zadane pytanie jedna osoba odpowiedziala bez problemu a reszta sobie posty nabijala :D

bez urazy ludziska - ale pisanie na forum jest dobrowolne - prosze o tym pamietac - nie chcesz nie pisz, nie wiesz - nie pisz, a pisanie bezsensownych odpowiedzi - nie na tym polega pomoc, pozdrawiam

ps. IQ - mam nadzieje ze ty wiesz kolego co to jest