Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja słyszałem w TVN Turbo że to prawdziwe aluminium :shock:

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
A ja słyszałem w TVN Turbo że to prawdziwe aluminium :shock:

Zależy od wyposażenia auta, u mnie jest prawdziwe aluminium ale u niektórych jest plastik.

Opublikowano
A jak poznać czy to aluminim czy plastik?

Pytasz poważnie czy żartujesz? To chyba jest proste wystarczy dotknąć paltisk to plastik a aluminium to aluminium. Heh :jawdrop:

Opublikowano

Mamy teraz duże mrozy. Wsiadasz rano do auta i przykładasz język do tej listwy, jak się przykleisz to masz aluminium.

Opublikowano
Juz sobie poradziłem. Nic nie odkrecałem. Wystarczyło podwzyc z jedne strony potem z drugiej i kolejne zatrzaski schodzily same. Co do torzywa-kolorem to przypomina aluminium,ale czy to prawdziwe aliminium to nie wiem.Mi to wydglada na imitacje dlatego tak zatytułowałem wątek. Ważne jest to,iz ten element jest fabryczny-widnieje data produkcji 8.2004.
Opublikowano
Juz sobie poradziłem. Nic nie odkrecałem. Wystarczyło podwzyc z jedne strony potem z drugiej i kolejne zatrzaski schodzily same. Co do torzywa-kolorem to przypomina aluminium,ale czy to prawdziwe aliminium to nie wiem.Mi to wydglada na imitacje dlatego tak zatytułowałem wątek. Ważne jest to,iz ten element jest fabryczny-widnieje data produkcji 8.2004.

No ale masz metal czy plastik? Bo to chyba łatwo stwierdzić :)

Opublikowano

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

po takim pytaniu sie nie dziwie, ze w e65 i e60 sa materialy plastikowe rodem z doliny Jangcy - najnizszej jakości....

Spotkanie zarządu BMW : .... skoro nie widzą różnicy, to po co przeplacać .....

:roll2: :roll2: :roll2:

Opublikowano

plastikoaluminium jest w serii wyżej drewno i alu.Mam duży folder jak robią te wstawki lipy nie ma.

A ty nie krytykuj czego nie masz,znamienne dla naszych rodaków.

hej