Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Koledzy.

Udało mi się okazyjnie kupić śliczną skórkę komplet, jednak właśnie teraz pytanka.

1. u Siebie nie mam w tej chwili elektrycznych siedzień tylko mam podgrzewane foteliki a skórke mam elektryczną, jak to teraz wygląda z podłączeniem itd ?

2. Skóra jest z Anglika, jak to wygląda wykładziną bo chyba nie pasuję do naszych europejskich.

Jeśli ktoś już robił przekładkę takich siedzień z Angola do europejskiego niech napisze na co jeszcze uważać.

Z góry Dzięki :) Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

z elektryka nie ma problemu - jest cala kompletna wiazka ( wtyczki powinny byc pod wykladzina)

co do wykladziny - jest inna ( bo pedaly sa z drugiej strony) - tylko wez pod uwage ze zeby ja zmienic musisz rozebrac cały srodek - ladcznie z deska rozdzielcza i całą wentylacją .

Edytowane przez xsilver
Opublikowano
Ja we wczesniejszej E34 montowalem skory grzane i jezdzone, tak jak mowia wiazka byla pod fotelem i moja rola byla na polaczeniu wtyczek. Zabawe mialem na tylnej kanapie wczesniej byly dzielone kanapy a ja montowalem normalne nie dzielone, usunelem tylko zawiasy przy pomocy szlifierki i skorki pasowaly jak ulal.KLimy nie mialem to latem skorki dawaly popalic lecz zima grzanie bylo super :) Pozdr

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg