Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do posiadaczy nawigacji becker traffic pro. Który model pasuje kolorem wyświetlacza do bursztynowego koloru bmw e-36.

Pozdrawiam

Opublikowano

przede wszystkim tytuluj posty prawidlowo :o

na www.becker.de sprawdz sobie modele, z tego co sie orientuje (a tez mam ochote na beckera) oznaczenia numerowe modelu odpowiadaja kolorom wyswietlacza

pzdr

Rafi DJYendruh

sharky: srebrne E24 635 CSiA

Citroen XM oraz GMC Savana

GG # 142068

[email protected]

Opublikowano
Mam pytanie do posiadaczy nawigacji becker traffic pro. Który model pasuje kolorem wyświetlacza do bursztynowego koloru bmw e-36.

Pozdrawiam

Pasuje tylko model robiony dla BMW o nazwie: BMW Traffic Pro; symbol BE4769 inne modele z tej serii mają podświetlenie żółte, czerwone lub niebieskie.

Tutaj możesz zobaczyc jak wygląda: http://www.waycoolinc.com/z3/01/081501/becker.html

W rzeczywistości kolor wyświetlacza jest bursztynowy...te zdjęcia nie oddają rzeczywistej barwy wyświetlacza :wink:

Niestety w innych modelach nie ma możliwości zmiany podświetlenia wyświetlacza z np. czerwonego na bursztynowy.....panel jest nierozbieralny.........tzn. jest ale bez uszkodzenia matrycy raczej się nie da :nienie:

Opublikowano

moze opcja jest zakupic sam panel od trafica bmw - widzialem jeden na allegro i wstawic do "zwyklego" trafica.

ja uzywam online pro i wprawdzie podswietlenie jest wyraznie czerwone - inne od podswietlenia bmw, ale na mozliwosc odsluchu mp3 w pelni mi ta niedogodnosc rekompensuje :P

528iA Touring pali srednio:

http://images.spritmonitor.de/166705_5.png LPG/Pb95