Skocz do zawartości

<t>Czy lubisz kobiety za kierownicą ?</t>  

11 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ModEdit1: Zamykam watek za brak zgodnosci z z tematem tego forum, a autorowi daje bana za tworzenie wirtualnej rzeczywistosci i sianie zametu :nienie: Chlopie, czy w realu tez przebierasz sie za kobiety :duh:

ModEdit2: "Sylwia" chłopie - przestań robić sobie żarty i pole do chamstwa w gronie ludzi, którzy w większości są poważni i maja swój temat do rozmów. Nie mieszaj się w to i nie powracaj juz pod przeróżnymi postaciami.

Kup sobie już coś innego niż BMW i daj o sobie zapomnieć - wystarczy, że samoczynnie rejestrują się różne ukryte dane, identyfikujące różnej maści "element" internetowy).

Opublikowano
Co to znaczy, że termostat mi się do końca nie otwiera lub nie zamyka ?

To znaczy że trzeba go wymienić bo może się skończyć poważnym uszkodzeniem silnika

Opublikowano

To znaczy że trzeba go wymienić bo może się skończyć poważnym uszkodzeniem silnika

chłopaki chwile nie dajmy sie w to wciągać.Ja domyslam sie kto to pisze

hej

Opublikowano

A skąd wiesz w ogóle że ten termostat ci się nie otwiera albo nie domyka, kto i na jakiej podstawie ci tak powiedział? Czy sama do tego doszłaś? :>

Opublikowano

Tak mi powiedział pan mechanik. Termostat albo się nie otwiera albo się nie domyka. Objaw jest taki, że czasami silnik jest chłodny, choć jadę po mieście z 10 kilometrów. Równoczesnie w kabinie jest chłodno. A czasami silnik szybko sie nagrzewa i w kabinie jest aż za gorąco. Skąd to wiem? Widzę jak obroty silnika na postoju są zwiększone i silnik głosniej pracuje. I oczywiście "bunia" dużo, za dużo pali paliwka.

Koledze "tora", który jak widać jest męskim szowinistą odpowiadam na temat mojego wyglądu. Otóż mam 75 lat i ważę 150 kg. Żegnam pana raz na zawsze. Proszę nie czytać moich postów i pod żadnym pozorem nie zabierać głosu w sprawach, które ja poruszam.

Opublikowano
Skąd to wiem? Widzę jak obroty silnika na postoju są zwiększone i silnik głosniej pracuje.

Moim zdaniem akurat to nie ma nic wspólnego z termostatem.

W jakiej pozycji jest wskaźnik temperatury? Jesli nie dochodzi do pozycji pionowej to wymien termostat.

A czasami silnik szybko sie nagrzewa i w kabinie jest aż za gorąco.

Od tego jest pokrętło (albo przyciski) do regulowania temperatury w kabinie.

Opublikowano
ta "PANI" wydaje sie byc niemila dla kolegow ;)

Obecnie:

F11 530d M-Pakiet 2013

F10 520D M-Pakiet 2012

F25 X3 2012r.

Było:

1.E36 320i Coupe

2.E36 323i Coupe M-Pakiet

3.E46 320D Touring

4.E46 330xd Touring

5.E39 525D Sedan M-Pakiet 2000

Opublikowano
Skąd to wiem? Widzę jak obroty silnika na postoju są zwiększone i silnik głosniej pracuje.

Moim zdaniem akurat to nie ma nic wspólnego z termostatem.

W jakiej pozycji jest wskaźnik temperatury?

nie ma wskaznika temperatury w E60.

Opublikowano
Tak mi powiedział pan mechanik

Szkoda, że nie "pani mechanik", bo chętnie bym skorzystał z "jej" usług :mrgreen:

[...]kabinie jest aż za gorąco

Uff!!! Wiem, jak to jest mieć w kabinie rozgrzaną kobietę :norty:

[...]Otóż mam 75 lat i ważę 150 kg

WOW! Lubię prehistoryczne wieloryby :norty:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.