Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja niestety nie znam tego autka,ale coś mi tu nie pasuje.Facet napisał,że założona jest sekwencja i że jest wymienionych dużo części,a cena jest niezawysoka.Z tego co się dowiadywałem,to najtańsza sekwencja kosztuje 3000zł.Jeśli naprawde jest sekwencja,to dlaczego walnął przepływomierz i po co aż dwa antywybuchy?Z tego co wiem,to na sekwencji gaz nie strzela.Co do wymiany simeringu,to jeśli będziesz go sam wymieniał,to nie będzie to chyba kosztowna rzecz,ale jeśli zawieziesz autko na warsztat,to napewno trochę Cię skasuja.Pozdrawiam!
Opublikowano
Witam dobrze sprawdz co i jak.Jak ci gosc powie ze klima do nabicia to znaczy ze jest do naprawy a samo nabicie to nie małe koszty bo to stary gaz . A wazne to sprawdz jak skrzynia przełącza biegi czy nie szarpie bo z tymi automatami to nigdy nic nie wiadomo a po mojemu patrząc na silnik to gaz nie sekwencja pozdrawiam i zycze dobrego zakupu
Opublikowano
Ja niestety nie znam tego autka,ale coś mi tu nie pasuje.Facet napisał,że założona jest sekwencja i że jest wymienionych dużo części,a cena jest niezawysoka.Z tego co się dowiadywałem,to najtańsza sekwencja kosztuje 3000zł.Jeśli naprawde jest sekwencja,to dlaczego walnął przepływomierz i po co aż dwa antywybuchy?Z tego co wiem,to na sekwencji gaz nie strzela.Co do wymiany simeringu,to jeśli będziesz go sam wymieniał,to nie będzie to chyba kosztowna rzecz,ale jeśli zawieziesz autko na warsztat,to napewno trochę Cię skasuja.Pozdrawiam!
Dziękuję wam bardzo za zainteresowanie,co do gazu to powiem tak sprzedający powiedział mi że autko kupił około marca na zwykłym gazie i już jak kupił na zywkłym gazie to był po wybuchu,póżniej zmienił właśnie na sekwencje no ale dalej nie wymienił przepłymowierza ponieważ dwa razy zamawiał na Allegro i dostał zły
Opublikowano
Nie wierz w takie bajki, jeżeli zdjęcia są aktualne to autko nigdy w życiu nie widziało sekwencji, co do przepływki, zły w sensie że tez uszkodzony czy niepasujący, jak nie pasujący to jakoś dziwnie musiał zamawiać, bo na starej przepływce jest nr części i według tego się szuka. A jeżeli już sie zdecydowałeś na to auto to przed zakupem wydaj jeszcze te 100zł i jedź na komputer, wtedy dowiesz się wszystkiego na temat przepływki sond lambda itd.
Opublikowano
Nie wierz w takie bajki, jeżeli zdjęcia są aktualne to autko nigdy w życiu nie widziało sekwencji, co do przepływki, zły w sensie że tez uszkodzony czy niepasujący, jak nie pasujący to jakoś dziwnie musiał zamawiać, bo na starej przepływce jest nr części i według tego się szuka. A jeżeli już sie zdecydowałeś na to auto to przed zakupem wydaj jeszcze te 100zł i jedź na komputer, wtedy dowiesz się wszystkiego na temat przepływki sond lambda itd.
Tzn mówił że dwa razy zamawiał ale coś tam że dwa razy dostal obklejony silikonem itd.. że widział że coś robione przy nim było,napisałem czy to są aktualne fotki silnika teraz czekam na odp.
Opublikowano
Za tą kasę to są zwłoki po E32 :)

Nie wiem po co takie auto w ogóle komentować.

Chcesz mi powiedzieć że jakby w tym stanie kosztowała 10 tys. to nie były by zwłoki tak ? jeśli chcesz to możesz mi troszkę dołożyć. Sorki ale zakładając ten temat miałem na myśli inne odpowiedzi,podpowiedzi.Pozdrawiam
Opublikowano
Dalej mi coś nie pasuje z tym gazem.Skoro gościu miał zwykły gaz i rozwaliło Mu przepływke,to w jaki sposób założyli Mu sekwencje z zepsutym przepływomierzem.Z tego co mi wiadomo,to nie da się ustawić wtedy gazu,żeby normalnie chulał.
Opublikowano
Dalej mi coś nie pasuje z tym gazem.Skoro gościu miał zwykły gaz i rozwaliło Mu przepływke,to w jaki sposób założyli Mu sekwencje z zepsutym przepływomierzem.Z tego co mi wiadomo,to nie da się ustawić wtedy gazu,żeby normalnie chulał.

Panowie byłem ostatnio ze znajomym po autko na zachodzie (Niemcy,Szwajcaria) - nie po bmw - ale betki oglądałem i powiem Wam tak - ciekawe e32 od 4000 EUR a byly tez i po 10.000 , e38 od 7.000 EUR a b.ładne od 10.000 wzwyż.

pozdrawiam

Opublikowano
Za tą kasę to są zwłoki po E32 :)

Nie wiem po co takie auto w ogóle komentować.

Chcesz mi powiedzieć że jakby w tym stanie kosztowała 10 tys. to nie były by zwłoki tak ? jeśli chcesz to możesz mi troszkę dołożyć. Sorki ale zakładając ten temat miałem na myśli inne odpowiedzi,podpowiedzi.Pozdrawiam

Słuchaj kup taką E32 za tą kasę i się przekonasz o czym mowa :)

Sam miałem kilka takich za tą cenę ale na części....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.