Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie-moj problem polega na tym ze gdy włacze lampke zeby świeciła sie przy otwieraniu drzwi to po zamknięciu wogole nie gasnie,czasami gaśnie ale jak rusze samochodem to zaświeca sie z powrotem nawet przy uderzeniu w dach sie zapala :duh:

Macie jakies pomysły jak rozwiazac ten problem?

BMW i jest zabawa
Opublikowano
Na bank właczniki w ryglach drzwi. Jest tam tylko malutki jezyczek plastikowy wystajacy jakis 1cm. Ja mialem ten klopot kiedy kupiłem e36. Swiatełko nie zapalało sie w ogóle po otwarciu drzwi. WD40 wpryskiwane w miejsce tego bolczyka polaczone z jego dynamicznym ruszaniem- rowniez takie jakby strzelanie z niego( jesli rozumiesz co mam na mysli) i jakos zaczeło funkcjonowac i działa juz 3 lata bez kłopotu.
Opublikowano
Na bank te krańcówki w drzwiach do wymiany! Ja u siebie miałem to samo, ale zrobiłem tak że na krańcówkę nałożyłem POXIPOL, poczekałem aż wyschnie, delikatnie zeskrobałem nadmiar kleju i nie mam juz tego problemu od sierpnia!
Opublikowano
Ok dzieki wielkie moze jeszcze dzisiaj tam zajze. Szkoda ze wczesniej nie zapytałem bo wczoraj całe drzwi rozbierałem :lol:
BMW i jest zabawa