Skocz do zawartości

[ x3 ] instrukcja obsługi - gdzie zdobyć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na wymianę żarówek nie będę kupował książki

to samo dotyczy pierdół typu bezpieczniki - gdzie sa i które do czego.

Opublikowano
na wymianę żarówek nie będę kupował książki

to samo dotyczy pierdół typu bezpieczniki - gdzie sa i które do czego.

daj numer konta bankowego - jestem pewien, że użytkownicy tego forum, zrzucą Ci się na tą książkę, skoro Cię na nią nie stać - sam dam 1 PLN, bo szkoda mi auta, które ma być użytkowane bez instrukcji...

Pozdrawiam,

Rafał

"It`s not the size of the dog in the fight, it`s the size of the fight in the dog" Mark Twain

http://img72.imageshack.us/img72/2328/1727269a1200bw1a.th.jpghttp://img442.imageshack.us/img442/8869/1737368a1200bwa.th.jpg

Opublikowano
Skoro Cię nie stać na takie auto, to po co było je kupować :duh: Polecam komunikację miejską, tam są wszędzie rozwieszone instrukcje kasowania biletów za free.
Opublikowano

jezeli iteresuje cie w jezyku ang. moge ci podeslac link do strony.

jezli tylko j.polski do proponuje do salonu.koszt 150 zl

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć wszystko ładnie po polsku to:

1. Wersja książkowa - kupno w ASO BMW

2. Wersja PDF - na stronie BMW polska znajdziesz zakładkę "instrukcja obsługi", tam się logujesz z numerem VIN auta i przysyłają Ci link do książki do twojej fury :)

Innymi szkoda zawracać sobie głowę.

BMW = Radość z jazdy
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Czy ma może ktoś w PDF-ie instrukcje PL do x3 PO POLIFCIE. Przeszukałem całą sieć i znalazłem tylko instrukcje do x3 przed liftem. Poszukuję również instrukcji do monitora pokładowego . Zarejestrowałem sie na stronie BMW aby dostać instrukcje, ale na razie cisza....

pomoże ktoś ?

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Dzięki sfinks311, to jest właśnie instrukcja do x3 przed liftem....

Gdyby miał ktoś do x3 po lifcie 2007 ---> byłbym wdzięczny....

Opublikowano
A oprócz silnika i paru nieistotnych dodatków czym to się różni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco