Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy i jak sie słada tylnie oparcie potrzebuje przetransportować cos dłuższego i niewiem czy sie składa a jak tak to jak :?:
Opublikowano

witam

to zalezy jesli masz coupe to naciskasz czerwony guzik i kładziesz fotele

a jak masz sedana to zapomnij

chyba ze masz worek na narty w podłokietniku to moze ci cos pomoze

:D :D :D

pozdrawiam

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano
witam

to zalezy jesli masz coupe to naciskasz czerwony guzik i kładziesz fotele

a jak masz sedana to zapomnij

chyba ze masz worek na narty w podłokietniku to moze ci cos pomoze

:D :D :D

pozdrawiam

Czemu uwazasz, ze z tylu w sedanie nie rozklada sie oparcie??

U mnie jest dzielone 50/50, odblokowuje sie na gorze oparcia za pomoca dwoch przyciskow.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano

witam

he he troche sie rozpedziłem :duh:

faktycznie sedany miały bodajze w opcji :D

generalnie jesli kolega nie wie jak je złozyc to znaczy ze sie nie da bo te przyciski raczej widac

:mrgreen:

pozdrawiam

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, podpinam się do tematu.

Mam sedana e36 '96r., oparcie tylnie się nie składa ani nie jest dzielone potrzebuję założyć pokrowiec i nie wiem jak to oparcie odkrecic. Moze ktoś juz to przechodził?

Liczę na Waszą pomoc, bo troche dziwnie wyglada wnetrze jak wszystko juz ma założone pokrowce a tylko oparcie nie ma...

pozdrawiam

Witu

Opublikowano
Ano z tym oparciem robisz tak:podnosisz w górę zagłowki,wsadzasz rekę za oparcie i bardzo mocno ciągniesz do siebie-tam są dwa zaczepy które puszczają "na siłę".Jak się już oparcie odchyli to go wyciągasz.zakładanie w odwrotnej kolejności tylko musisz potem mocno przywalić ręką żeby zaczep zaskoczył.Pozdrowionka
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
Opublikowano
hehe. U mnie nie ma zagłóków ale tylne siedzienia składaja się bez problemów... a czy mozna jakos zamontowc zagłowki do siedzien bez zagłówków, bo chciałbym miec???
Opublikowano

Tomcio_e36 dzieki za pomoc. jutro spróbuję

mk2 - nie masz co się dziwić po prostu masz wersję ze składanymi siedzeniami. my tu mowimy o takiej wersji, w ktorej sie nie składają.

a co do zagłówków do wersji ze składanymi fotelami, to chyba będzie ciężko, chociaż tak tylko przypuszczam. musiałbyś wykonywać jakieś odwierty, a przy składaniu foteli zagłówki mogłyby przeszkadzać.

pozdr

Opublikowano
a co do zagłówków do wersji ze składanymi fotelami, to chyba będzie ciężko, chociaż tak tylko przypuszczam. musiałbyś wykonywać jakieś odwierty, a przy składaniu foteli zagłówki mogłyby przeszkadzać.

pozdr

Co ty za herezje piszesz?!! Ja mam zagłówki z tyłu i składane siedzenia, zagłówki są montowane w półkę a nie w kanapę.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg