Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Poszukuje jakiejś ciekawej dokładki przedniego zderzaka (front spoiler) do mojej E 46 2000 rok najlepiej ALPINA FRONT SPOILER czy wie ktoś może gdzie bym mógł coś takiego dostać bo szukam po internecie i nic! Za pomoc z góry dzięki!
Opublikowano
tak.. ale odebrałem osobiscie bo bylem w poblizu wtedy... Ale przysylaja do Poslki rowniez.. cena z tego co pamietam to 570euro... i pełen Carbon.. jezeli Ci sie taki element podoba...
Opublikowano

Tak wyglada moja z Alpiną. Wysyłają również do Polski. Mi co prawda udało się kupić na allegro.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images40.fotosik.pl/22/2b647cfe50967c44.jpg

Reszta fotek w galerii z podpisu.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
noop też dzisiaj przetrzepałem allegro :) bardzo ładnie wyglada
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

kilka osób już chętnych na taką alpine;)

dokładka kosztuje 286,00 € (incl. VAT) . Plus do tego koszta wysyłki itd. Nie jest to mało, ale jak widać na allegro i nie tylko, ciężko inaczej upolować taką dokładkę.

Opublikowano
kilka osób już chętnych na taką alpine;)

dokładka kosztuje 286,00 € (incl. VAT) . Plus do tego koszta wysyłki itd. Nie jest to mało, ale jak widać na allegro i nie tylko, ciężko inaczej upolować taką dokładkę.

Proponuje szukac na ebay.de

QUATTRO

Diesel ? No thanks....